ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Nieuwe Nissan Leaf krijgt een sportief jasje: de Leaf Nismo Concept

09-10-2017

Nieuwe Nissan Leaf krijgt een sportief jasje: de Leaf Nismo Concept

Terwijl de leasewereld net kennis heeft gemaakt met de nieuwe elektrische Nissan Leaf, kondigt Nissan reeds een sportieve variant aan: de Nissan Leaf NISMO Concept. De Japanners willen hiermee het milieuvriendelijke karakter van de elektrische leaseauto aankleden met een vlot jasje. Op de Tokyo Motor Show horen we of het conceptmodel in productie wordt genomen. U kunt bij ActivLease al een leaseofferte aanvragen voor de nieuwe Nissan Leaf. Een elektrische auto leasen in 2017? Dan profiteert u in 2017 van een vriendelijke vier procent bijtelling.

Aerodynamische bodykit

De nieuwe Nissan Leaf is onder handen genomen door NISMO en dat is goed te zien. De motorsportdivisie van Nissan heeft voor de elektrische leaseauto een speciale bodykit ontworpen die meer aerodynamica moet opleveren. Zijn sportieve looks zijn te danken aan de rood- en zwartgekleurde accenten, die tevens terugkeren in het interieur, en de opvallende zwart gespoten velgen. U kunt de beelden van de Leaf NISMO Concept hieronder bekijken.

Nissan Leaf NISMO Concept

Nissan Leaf NISMO Concept Nissan Leaf NISMO Concept Nissan Leaf NISMO Concept Nissan Leaf NISMO Concept Nissan Leaf NISMO Concept

Leaf NISMO Concept technische gegevens

Ook inwendig krijgt de Nissan Leaf een NISMO-behandeling. Met een sportonderstel, speciale banden en een getunede computer presteert de elektrische auto nóg beter. Concrete cijfers willen de Japanners nog niet verklappen, maar het conceptmodel zal waarschijnlijk sneller zijn dan de standaard Leaf. Deze heeft een vermogen van 150 pk en sprint in 8,6 seconden van 0-100 km/u. Op de Tokyo Motor Show later deze maand horen we meer over de technische gegevens en of het model beschikbaar komt voor leasing.

De nieuwe Nissan Leaf leasen bij ActivLease

U kunt vanaf oktober een leaseofferte aanvragen bij ActivLease voor de nieuwe Nissan Leaf. De opvolger van de elektrische topper komt begin 2018 op de markt en heeft een volledig nieuw design, een actieradius van 378 kilometer en autonome rijtechnologie. Het leasen van de nieuwe Nissan Leaf betekent dat u in aanmerking komt voor een gunstige bijtelling van vier procent. ActivLease is expert op het gebied van elektrisch leasen. Onze vriendelijke medewerkers adviseren u graag bij het leasen van een elektrische auto en het installeren van een laadstation bij u thuis of op het werk.

Bron: Nissan

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogNieuwe Nissan Leaf krijgt een sportief jasje: d...