ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogNissan Leaf actieradius omhoog door nieuw ontwerp

Nissan Leaf actieradius omhoog door nieuw ontwerp

11-08-2017
Nissan Leaf actieradius omhoog door nieuw ontwerp

De Nissan Leaf is reeds jaren de best verkochte elektrische auto op de markt. ActivLease kijkt dan ook met grote interesse naar de modelupdate voor de Leaf, die in september in zijn totaliteit onthuld gaat worden. De Japanners hebben deze week een filmpje gepubliceerd waarin de verbeterde aerodynamica wordt gedemonstreerd. De Nissan Leaf actieradius zal dan ook sterk stijgen. De theoretische actieradius wordt geschat op 350 tot 400 kilometer zonder op te laden. U kan reeds een Nissan Leaf leasen bij ActivLease met een vriendelijke bijtelling van vier procent.

Nieuwe Nissan Leaf filmpje

In het persbericht stelt Nissan dat aerodynamica essentieel is om de elektrische auto efficiënt te laten rijden. De Japanners hebben er uiterst kritisch naar gekeken en zo de nieuwe Nissan Leaf ontworpen. U ziet al een klein beetje van de nieuwe elektrische Nissan in het filmpje hieronder.

Nieuwe Nissan Leaf leasen? Vraag een leaseofferte aan bij ActivLease!

De nieuwe Nissan Leaf kan u leasen bij ActivLease en meteen profiteren van een vriendelijke bijtelling. De Nissan Leaf heeft een actieradius van maximaal 378 kilometer en is de opvolger van de wereldwijd best verkopende elektrische auto op de markt. Nissan heeft reeds 277.000 Leafs geleverd en ook in Nederland zijn wij Nissan Leaf fan. Het laadnetwerk van Nederland behoort ook tot de beste in Europa en groeit gestaag. ActivLease kan u daarbij helpen met het installeren van een laadpaal op eigen terrein. Wij zijn uw elektrische leaseintermediair en geven u het beste Nissan Leaf lease aanbod!

Bron: Duurzaam Bedrijfsleven

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogNissan Leaf actieradius omhoog door nieuw ontwerp