ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogOntdek de vierde generatie smart - nu ook elekt...

Ontdek de vierde generatie smart - nu ook elektrisch te leasen

26-07-2017

Ontdek de vierde generatie smart - nu ook elektrisch te leasen

Dankzij een wendbaar postuur en eigenzinnig karakter staat de smart al jarenlang bekend als een ideale stadsauto. Met de komst van de vierde generatie is de compacte twee- tot vierzitter bovendien moderner dan ooit. En belangrijker: alle modellen zijn sinds kort te leasen met een elektromotor. Bij ActivLease kunt u de smart electric drive leasen in elke beschikbare uitvoering, met een actieradius van 160 km. Elektrisch rijden in een smart betekent dat u de komende vijf jaar in aanmerking komt voor de gunstige 4% bijtellingsregel! Lees hieronder meer over de nieuwe smart of vraag meteen een leaseofferte aan.

Volledig elektrische smart

Zowel de fortwo, fortwo cabrio als de forfour worden door smart geleverd met een volledig elektrische motor. Deze stoot geen gram CO2 uit, heeft 60 kW (82 pk) vermogen en maakt een topsnelheid mogelijk van 130 km/u. Met deze elektrische omslag sluit smart zich aan bij merken zoals Volvo en Audi. Bij ActivLease zijn we zeer gecharmeerd van deze ontwikkeling en we vinden het uitstekend passen bij een smart: een compacte stadsauto met een laag gewicht, superkleine draaicirkel en nu ook een milieuvriendelijke aandrijving.

Actieradius van 160 km

De electric drive modellen zijn door smart voorzien van een 17,6 kWh batterij. Daarmee heeft de leaseauto een bereik van 160 volelektrische kilometers op een volle accu, genoeg voor al uw stedelijke tripjes en een zorgeloze thuiskomst. Bovendien kunt u de ECO-modus met recuperatietechniek inschakelen voor een nog grotere actieradius. Een lege accu is snel weer opgeladen bij de wallbox van smart of een publiek oplaadstation. Na ongeveer 3,5 uur is de batterij van de smart weer 80% vol, en met de optionele 22 kW boordlader al in minder dan een uur.

smart electric drive

Vooruitstrevende uitrusting

Ook de uitrusting van de nieuwe smart electric drive is vooruitstrevend en toegepast op stedelijk gebruik. De leaseauto heeft bijvoorbeeld een actieve rem- en rijbaanassistent en houdt zichzelf moeiteloos stabiel bij harde zijwind. Daarnaast wordt u door de achteruitrijcamera begeleid bij het parkeren in krappe locaties. Zo zit u bij elke situatie met een geruster gevoel achter het stuur. En zodra u uitstapt, houdt u met de smart control app de status van uw auto op afstand in de gaten.

Elektrische smart leasen met vier procent bijtelling

Bij ActivLease zijn we enthousiast over de nieuwe generatie smart, u ook? Een elektrische smart leasen is in 2017 extra aantrekkelijk, omdat u aanmerking komt voor een gunstige 4% bijtelling. Als leaseintermediair hebben we een groot aanbod elektrische leaseauto’s beschikbaar. Bekijk ook onze smart electric drive voorraad. Vraag een leaseofferte aan en laat u informeren door onze vriendelijke leaseadviseurs, wij helpen u graag op weg. Elektrisch leasen doet u bij ActivLease!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ferdy van der Craats
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogOntdek de vierde generatie smart - nu ook elekt...