ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogOpel Ampera-e positief getest door Autovisie

Opel Ampera-e positief getest door Autovisie

07-02-2017
Opel Ampera-e positief getest door Autovisie

Hier bij ActivLease zijn wij helemaal dol op de komende Opel Ampera-e. De totaal elektrische uitvoering van de bekende Ampera verschijnt later in 2017. Het belooft de actieradius van een gemiddelde Tesla en de prijs van een standaard leaseauto te combineren in een heel erg aantrekkelijk pakketje. U kan nu al uw Opel Ampera-e leaseofferte aanvragen bij ActivLease. De objectieve autojournalisten van Autovisie hebben de eerste testresultaten bekendgemaakt. Ze zijn heel erg positief over de ‘Volks Tesla’.

Normaal verbruik Opel Ampera-e

De Opel Ampera-e wordt standaard geleverd met een accupakket dat niet zou misstaan in een Tesla. Het accupakket van 60 kWh heeft een theoretische actieradius van 520 kilometer. Journalist Peter Hilhorst vertelt in de YouTube-video (die u hieronder kan bekijken), dat dat in de praktijk altijd lager uitvalt. Na een vlug rekensommetje komt hij na zijn testrit uit op een elektrische actieradius van rond de 360 kilometer. Hij heeft gereden volgens het snelheidslimiet met 3 personen in de auto en de airconditioning aan. Dat is dus te vergelijken met een normaal autoritje.

Unieke positie in de leasemarkt

Maar ook met een 300+ kilometer actieradius neemt de Opel Ampera-e een unieke positie in op de Nederlandse leasemarkt. De Opel Ampera-e kan u leasen voor een leaseprijs die te vergelijken valt met andere betaalbare elektrische auto’s. De actieradius van de Ampera-e is wel veel hoger en kan goed concurreren met elektrische leaseauto’s in een hogere prijsklasse zoals de Tesla Model S of de Tesla Model X. De vriendelijke 4% bijtelling staat nog steeds in 2017 voor alle volledig elektrische leaseauto’s dus u profiteert hier ook van als u een Opel Ampera-e gaat leasen.

Bekijk de complete testresultaten van de Opel Ampera-e in deze YouTube filmpje van Autovisie.

Autovisie heeft het niet alleen over het verbruik en de actieradius van de Opel Ampera-e. De journalist is ook te spreken over de wendbaarheid en snelheid van de nieuwe elektrische auto. De auto is begrensd op 150 kilometer per uur en leert je op een hele nieuwe manier rijden die meer energiebesparend is. Het interieur bevat meer plastic onderdelen dan dat we normaal gewend zijn van Opel. Dat heeft een reden want Opel wil de Opel Ampera-e voor een uiterste scherpe leaseprijs op de markt zetten. Het plastic helpt ook mee om de Ampera-e zo licht mogelijk te maken, want het meeste gewicht zit in de dikke bodem waar het accupakket ligt.

Opel Ampera-e leasen in Nederland

Wil je meer weten over de Opel Ampera-e en wanneer je hem kan leasen? Neem contact op met de vriendelijke medewerkers van ActivLease. Wij vertellen u zo snel mogelijk als de Opel Ampera-e beschikbaar is in Nederland. ActivLease is uw elektrische leaseintermediair met een grote voorraad elektrische leaseauto’s. Wij bieden ook oplossingen voor thuis laden aan. Neem contact op voor gratis advies!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogOpel Ampera-e positief getest door Autovisie