ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogOpel Corsa EV krijgt aantrekkelijke prijs, best...

Opel Corsa EV krijgt aantrekkelijke prijs, bestellen vanaf eerste helft 2019

10-12-2018

Opel Corsa EV krijgt aantrekkelijke prijs, bestellen vanaf eerste helft 2019

Opel heeft een boekje opengedaan over de toekomstplannen van het merk en benadrukt nog maar eens dat 2019 een ontzettend belangrijk jaar gaat worden. Dan brengt het namelijk de volledig elektrische Opel Corsa op de markt, een compacte EV die voor iedereen betaalbaar moet zijn. Daarmee heeft hij de potentie een enorme hit te worden! Wilt u de Opel Corsa EV zo snel mogelijk kunnen bestellen? Wees een van de eersten en plaats een reservering bij ActivLease.

Opel Corsa elektrisch

De Opel Corsa wordt de tweede volledig elektrische auto van Opel. Men belooft alvast dat de populaire hatchback met stekker een aantrekkelijke prijs krijgt. “De nieuwe Corsa maakt elektrisch rijden voor een breed publiek bereikbaar,” zegt CEO Lohscheller. “Het wordt een elektrische auto voor iedereen.” Bijkomend voordeel is natuurlijk de lage vier procent bijtelling die zo goed als zeker op de auto van toepassing is. Dat maakt het voor zakelijke rijders extra interessant om een elektrische Corsa te leasen.

Opel Corsa EV 2019

300 km actieradius

Verder laten de Duitsers nog verrassend weinig los over de elektrische Opel Corsa. Toch kunnen we alvast het een en ander in potlood noteren, want familielid DS gebruikt precies dezelfde aandrijflijn voor de DS3 Crossback E-Tense. Deze heeft een accupakket van 50 kWh en een behoorlijke WLTP-actieradius van 300 km. De elektromotor levert in totaal 136 pk vermogen met 260 Nm. Dat zijn cijfers die niet zouden misstaan in een elektrische Opel Corsa!

Elektrische Opel Corsa reserveren? Het kan bij ActivLease!

Betaalbaar elektrisch autorijden is echt geen toekomstmuziek meer. Het is vandaag de dag al mogelijk dankzij modellen zoals de Opel Corsa EV. Als expert in elektrisch leasen zien wij het belang van de elektrische Corsa en daarom kunt u hem al reserveren voor operational of financial lease bij ActivLease! Vul het contactformulier in en geef aan dat het om een reservering gaat. U krijgt dan meteen een bericht zodra u de auto kunt bestellen, zodat u een voorsprong heeft op andere zakelijke rijders.

Bron: Opel Pressroom

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogOpel Corsa EV krijgt aantrekkelijke prijs, best...