ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogOpel teast erop los met elektrische versie van...

Opel teast erop los met elektrische versie van de klassieke Manta

21-04-2021

Opel teast erop los met elektrische versie van de klassieke Manta

Autofabrikanten grijpen steeds vaker terug naar klassiekers uit het verleden, om die om te toveren naar een moderne elektrische variant. Een recent voorbeeld is de Renault 5, of de IONIQ 5 van Hyundai. Opel doet nu iets soortgelijks met de Manta, uit de jaren ’70. Of hij ook echt in productie gaat is nog onzeker, maar de eerste plaatjes zijn zeker het bekijken waard.

De Manta GSe verbindt het verleden met de toekomst

De nieuwe uitvoering met elektromotor krijgt de officiële naam Manta GSe ElektroMOD. Met dit model wil Opel een brug slaan tussen een klassieker uit het Opel verleden en een duurzame toekomst met elektrische mobiliteit. De Manta GSe combineert zo echt het verleden en de toekomst. Op de eerste teaserfoto’s is alleen de voorkant te zien. Op recente Opel modellen, zoals de Mokka-e en de Crossland zagen we ook al een neus die duidelijk geïnspireerd is op deze iconische grille.

Opel Manta GSe

Een bijzondere Pixel-Vizor grille

Met die grille is bovendien iets bijzonders aan de hand. Hij is voorzien van wat Opel Pixel-Vizor noemt. Dit houdt in dat de grille eigenlijk een beeldscherm is over de hele breedte van de auto. Hierdoor kan de Manta GSe communiceren met zijn omgeving. Maar ook allerlei animaties zijn mogelijk. Opel heeft al een filmpje vrijgegeven waarin de Pixel-Vizor grille te zien is.

De elektrische Mokka-e is

Opel komt op 19 mei met meer informatie over de Manta GSe. Waarschijnlijk krijgen we dan te weten wat het merk van plan is met deze elektrische klassieker. Hoe dan ook is duidelijk dat de Manta GSe een inspiratiebron zal zijn voor toekomstige Opel modellen. De grille van de elektrische Mokka-e is hier zoals gezegd al een voorbeeld van. Ook is deze compacte SUV te voorzien van een zwarte motorkap. De Mokka-e is bij ActivLease nu te leasen met slechts 12% bijtelling. Vraag hiervoor een vrijblijvende leaseofferte aan bij ons aan!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogOpel teast erop los met elektrische versie van...