ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogPorsche Taycan Cross Turismo: elektrische estat...

Porsche Taycan Cross Turismo: elektrische estate die sneller gaat dan een Tesla

14-06-2021

Porsche Taycan Cross Turismo: elektrische estate die sneller gaat dan een Tesla

Met de Taycan Cross Turismo introduceerde Porsche eerder dit jaar de ruimere, praktischere variant van de elektrische Taycan. Maar dat wil niet zeggen dat hij veel inlevert qua prestaties. Integendeel! De Cross Turismo is sneller dan de standaard Taycan en verslaat zelfs de huidige Tesla Model S. In deze blog zetten we de specificaties van alle Porsche Taycan Cross Turismo modellen onder elkaar.

Porsche Taycan Cross Turismo specs

De Taycan Cross Turismo heeft standaard vierwielaandrijving en dat zorgt ervoor dat de elektrische estate razendsnel van zijn plek komt. Het basismodel Taycan 4 Cross Turismo heeft slechts 5,1 seconden nodig voor een sprint van 0-100 km/u. Dat is sneller dan het basismodel van de Porsche Taycan, die daar 5,4 seconden voor nodig heeft. En dat terwijl de Taycan Cross Turismo een stuk meer bagage mee kan nemen!

761 pk vermogen met Launch Control

Net als de gewone Taycan levert Porsche de Taycan Cross Turismo in vier uitvoeringen, elk standaard met een 93,4 kWh accu. De basisversie heeft 476 pk terwijl de topversie maar liefst 761 pk naar de wielen overbrengt! Dit is het overboost-vermogen met Launch Control ingeschakeld, waarmee de auto tijdelijk extra veel kracht ter beschikking heeft. Bij normaal gebruik heeft de Turbo S Cross Turismo een vermogen van 625 pk. Verder verschillen de uitvoeringen van elkaar qua topsnelheid en actieradius.

Hieronder alle Porsche Taycan Cross Turismo specs in een overzicht:

Versie Vermogen 0-100 km/u Topsnelheid Actieradius
Taycan 4 Cross Turismo 350 kW 5,1 sec 220 km/u Tot 456 km WLTP
Taycan 4S Cross Turismo 420 kW 4,1 sec 240 km/u Tot 452 km WLTP
Taycan Turbo Cross Turismo 500 kW 3,3 sec 250 km/u Tot 452 km WLTP
Taycan Turbo S Cross Turismo 560 kW 2,9 sec 250 km/u Tot 419 km WLTP

Porsche Taycan Cross Turismo

Sneller dan een Tesla Model S

Met zijn indrukwekkende acceleratietijd is de Taycan Cross Turismo zelfs de huidige Tesla Model S met Dual Motor All-Wheel Drive te snel af. De enige elektrische auto’s die nog sneller optrekken zijn de Porsche Taycan Turbo S (2,8 sec), Lucid Air (2,5 seconden) en de nieuwe Tesla Model S Plaid (2,1 sec). Kijken we naar brandstofauto’s, dan verslaat de Taycan Cross Turismo zijn evenknie met benzinemotor, de Porsche Panamera Sport Turismo (3,1 sec).

De beste Porsche Taycan Cross Turismo lease deals bij ActivLease

De Porsche Taycan Cross Turismo is inmiddels gearriveerd in Nederland en beschikbaar voor leasing. Wilt u overstappen naar elektrisch rijden maar wel genieten van een exclusief Porsche design? Onze adviseurs lopen graag met u door de beschikbare uitvoeringen heen en sturen u een vrijblijvende leaseofferte. Ook de Porsche Taycan kunt u direct bestellen bij ActivLease. Lease dit jaar een elektrische Porsche en u profiteert nog van de lage 12% bijtelling!

Lease acties voor de Porsche Taycan Cross Turismo bij ActivLease

83.7kWh 360kW 4S
Porsche Taycan Cross Turismo
Beste prijs
83.7kWh 360kW 4S
Netto bijtelling:
€ 743,-
Actieradius:
452 km
Leaseprijs:
€ 1.336,-
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ferdy van der Craats
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogPorsche Taycan Cross Turismo: elektrische estat...