ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogRenault K-ZE: kleine elektrische SUV gaat voor...

Renault K-ZE: kleine elektrische SUV gaat voor groot succes

24-04-2019
Renault K-ZE: kleine elektrische SUV gaat voor groot succes

Renault heeft op de Shanghai Auto Show een nieuwe volledig elektrische auto gepresenteerd. De Renault City K-ZE is een kleine, betaalbare mini-SUV, ideaal om dagelijks mee in de stad rond te zoemen. Vanaf eind 2019 wordt hij verkocht op de Chinese markt, maar wat ons betreft komt de K-ZE zo snel mogelijk naar Nederland toe. ActivLease is expert in elektrische auto’s en vertelt u waarom.

Klein en praktisch

De Renault City K-ZE is een stukje kleiner dan de eerste elektrische auto van Renault, de ZOE. Hij heeft een wielbasis van 2.423 mm en lijkt daardoor meer op de Twingo en Skoda Citigo. Ondanks zijn formaat biedt de auto verrassend veel ruimte. In de achterbak past maar liefst 300 liter bagage en dat maakt de K-ZE lekker praktisch. De auto is daarnaast volgestopt met techniek die voor zakelijke rijders interessant is, zoals een achteruitrijcamera, 8 inch kleurenscherm met online navigatie, 4G-wifi en spraakbediening.

Renault City K-ZE

Renault K-ZE actieradius

Renault zegt nog niets over de actieradius of andere technische gegevens van de K-ZE. Het conceptmodel dat vorig jaar werd getoond had een elektrisch rijbereik van 250 kilometer. Dat klinkt weinig, maar is genoeg range voor dit soort kleine leaseauto die weinig stroom verbruikt en voornamelijk in de stad rondrijdt. Informatie over de laadmogelijkheden is er wel: met een snellader moet de accu in 50 minuten weer voor 80% zijn volgeladen. Uiteraard kan de K-ZE ook bij een gewoon stopcontact of publiek oplaadpunten worden opgeladen.

Ook naar Nederland?

Renault heeft de K-ZE gebouwd om door te breken op de Aziatische markt. Maar de kans is groot dat de crossover uiteindelijk naar andere uithoeken van de wereld komt. Eerder hintten de Fransen al dat het de deur naar de Europese markt openhoudt. En geef ze eens ongelijk. Met name Nederland is dankzij de vlakke, stedelijke gebieden en de uitgebreide laadvoorzieningen de perfecte afzetmarkt voor elektrische auto’s. En er is meer dan ooit vraag naar dit soort compacte, betaalbare modellen. Blijf ActivLease volgen voor meer informatie over de beschikbaarheid!

Renault City K-ZE

Voordelig elektrisch leasen kan bij ActivLease

Bij ActivLease kunt u kiezen uit een groot aanbod elektrische auto’s die u kunt rijden met de lage 4% bijtelling. Als intermediair hebben wij populaire en scherp geprijsde modellen zoals de Hyundai KONA Electric en Tesla Model 3 snel leverbaar. En wist u dat het komende jaar nog veel meer voordelige EV’s op de markt komen? Wij zetten de 10 beste nieuwkomers op een rij. Logisch dat steeds meer zakelijke rijders kiezen voor een elektrische leaseauto!

Bron: Renault

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogRenault K-ZE: kleine elektrische SUV gaat voor...