ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogReserveer hem nu! De Hyundai Kona Electric leas...

Reserveer hem nu! De Hyundai Kona Electric leasen bij ActivLease

02-03-2018

Reserveer hem nu! De Hyundai Kona Electric leasen bij ActivLease

ActivLease heeft een beperkte voorraad dus wacht niet te lang met uw lease aanvraag. De Hyundai KONA Electric komt naar Nederland en kan u dit jaar leasen! Na de Hyundai IONIQ is dit de tweede betaalbare elektrische leaseauto die de Koreanen naar Nederland brengen. De Hyundai KONA Electric komt met een uiterst indrukwekkende realistische actieradius die u ook nog eens kan uitbreiden met een groter accupakket. U kan daarnaast rekenen op een uitgebreid optiepakket en leuke accessoires. Een aantrekkelijke elektrische auto om te leasen in 2018 met de vriendelijke bijtelling van vier procent. ActivLease laat u zien hoe bijzonder de Hyundai KONA Electric actieradius is.

Actieradius van 482 kilometer

De Hyundai KONA Electric kan u standaard leasen met een accupakket met capaciteit van 39,2 kWh. Dit staat thans garant voor een realistische WLTP-actieradius van 300 kilometer. Een nette score ten opzichte van andere betaalbare elektrische auto’s zoals de Opel Ampera-e en de Tesla Model 3. Maar de Koreanen gaan verder want u kan de Hyundai Kona Electric ook leasen met een accupakket met een capaciteit van 64 kWh. Dat verhoogt de realistische elektrische actieradius naar een niet te versmaden 482 kilometer.

Slim rijden met de Hyundai KONA Electric

Om dit uiterst indrukwekkende resultaat te bereiken heeft de Hyundai KONA Electric een heleboel slimmigheidjes ingebouwd. U kan bijvoorbeeld rekenen op adaptive cruise control en energie terugwinnende remmen die u zelf mag instellen. De KONA is ook uiterst aerodynamisch vormgegeven. Schakelen hoeft u niet te doen dus de KONA Electric heeft geen versnellingspook, maar met knoppen op de middenconsole kan u thans alsnog wisselen van versnellingen om energiezuinig te rijden.

Bestel de Hyundai KONA Electric bij ActivLease

ActivLease is blij dat er weer een betaalbare elektrische auto op de Nederlandse markt verschijnt die een nieuwe groep elektrische leaserijders zal aanspreken. U kan de Hyundai KONA Electric bestellen of een contactverzoek plaatsen zodat onze vriendelijke medewerkers u op de hoogte houden van specificaties. U ontvangt een leaseofferte zodra Hyundai de prijzen van de KONA Electric voor Nederland bekendmaakt. Elektrisch leasen in 2018 betekent dat u in aanmerking komt voor de vriendelijke bijtelling van vier procent en andere voordelen op uw belasting. Onze vriendelijke medewerkers kunnen u meer vertellen en helpen bij iedere stap van de elektrische omslag. De eerste voorraad Hyundai KONA Electric zal in de zomer geleverd worden in Nederland. Wacht dus niet te lang met uw lease aanvraag.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogReserveer hem nu! De Hyundai Kona Electric leas...