ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Studenten bouwen elektrische Skoda buggy

21-06-2017

Studenten bouwen elektrische Skoda buggy

Skoda’s vakopleiding bevat uiterst getalenteerde studenten, dat blijkt wel uit het nieuwste voertuig dat 22 Skoda-leerlingen hebben gebouwd. ActivLease is gecharmeerd van de “Element”, een elektrisch aangedreven buggy!

Skoda Citigo met elektrische motor

22 studenten (17 man en 4 vrouw) begonnen herfst 2016 met het bouwen van de Skoda Element. Zo’n 1.500 uur arbeid later heeft het team een Skoda Citigo omgebouwd. De Element wordt aangedreven door een elektromotor met een vermogen van 82 pk. De 17- en 18-jarige studenten hebben de unieke Skoda ook een aangepast interieur gegeven.

Dit is niet het eerste unieke voertuig dat Skoda-studenten op eigen initiatief hebben gebouwd. In 2013 introduceerden studenten de Funstar, gebaseerd op de Skoda Fabia. In 2014 bouwden ijverige leerlingen de “Citijet”, een omgebouwde Skoda Citigo. En vorig jaar haalde de opleiding het nieuws met een wel heel erg bijzondere Skoda Atero.

Skoda Element

Nu elektrische leasen met vier procent bijtelling

ActivLease is uw leaseintermediair voor Skoda en elektrische auto’s. Wij hebben een grote voorraad Skoda-modellen en ook elektrisch aangedreven leaseauto’s. Een elektrische auto leasen is in 2017 extra voordelig vanwege de vriendelijke bijtelling. Een elektrische auto leasen met vier procent bijtelling kan dit jaar nog. Vraag onze vriendelijke leaseprofessionals voor een leaseofferte. Bekijk hier onze elektrische autovoorraad of onze Skoda voorraad. Een laadpaal thuis installeren kan ActivLease ook voor u regelen. Elektrisch leasen doet u bij ActivLease!

Bron: Autoweek

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogStudenten bouwen elektrische Skoda buggy