ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Tesla lanceert Holiday Update met Light Show, TikTok, dodehoekcamera en meer

22-12-2021

Tesla lanceert Holiday Update met Light Show, TikTok, dodehoekcamera en meer

Tesla komt vlak voor het einde van het jaar nog met een mooie kerstcadeau. De nieuwste software update staat namelijk klaar! Net als de vorige keer brengt Tesla verbeteringen op het gebied van veiligheid en comfort maar er is ook ruimte voor grappige toevoegingen die het nog leuker maken om tijd door te brengen in de auto, zoals nieuwe games en een TikTok app. Wij bekijken de belangrijkste nieuwe features die u mag verwachten!

Verbeterde menu’s

Auto’s van Tesla staan erom bekend dat alle bediening via het touchscreen gaat. Met de Holiday Update wordt de indeling van de menu’s verbeterd. Die is voortaan op de Tesla Model 3 en Model Y hetzelfde als op de vernieuwde Model X en Model S. De nieuwe user interface maakt het simpeler en overzichtelijker om functies zoals de navigatie, klimaatcontrole en de ruitenwissers te vinden en bedienen. Ook zijn nu de apps in de onderste menubalk naar wens in te delen.

Dodehoekcamera

Niet alleen het gebruiksgemak maar ook de veiligheid is verbeterd. De software update voegt een Blind Spot Camera toe net zoals de Hyundai IONIQ 5 en Kia EV6 die ook hebben. Deze laat automatisch het beeld van de dodehoekcamera zien op het centrale touchscreen wanneer u richting aangeeft.

Tesla Holiday Update

Meerdere bestemmingen in één rit

In een eerdere software update bracht Tesla de mogelijkheid om meerdere bestemmingen toe te voegen aan één navigatieroute. Handig als u bijvoorbeeld iemand tijdens de rit moet oppikken of een kleine omweg wil maken langs dat mooie natuurgebied. De nieuwe update maakt het nog makkelijker om bestemmingen langs de rit aan te passen (Edit Waypoints) of toe te voegen.

Tesla Light Show

Kent u het nog, die verborgen functie waarmee de Tesla Model X een lichtshow kan opvoeren? Dat is nu mogelijk op elke Tesla. Harde muziek, knipperende lampen, ramen die open en dicht gaan. Roep er wat mensen bij en genieten maar!

Tesla Holiday Update

TikTok en nieuwe games

Wie graag de hele dag TikTok filmpjes kijkt hoeft voortaan de auto niet meer uit. De populaire social media app kan in elke Tesla bekeken worden, mits de auto in de parkeerstand staat. Ook zijn er nieuwe games toegevoegd: Sonic the Hedgehog en Sudoku. Ideaal tijdverdrijf als u bij een Supercharger aan het opladen bent.

Andere features

Andere hoogtepunten van de Tesla update zijn o.a. automatische stoelverwarming en de mogelijkheid om voorverwarming van de cabine zelfs met een minder volle accu te activeren. Dat is een welkome toevoeging voor elektrische auto's in winterweer. Daarnaast is er een donker thema voor het touchscreen en zijn alle opgenomen videoclips van de dashcam in één keer volledig te verwijderen.

Lease uw Tesla voordelig bij ActivLease

De nieuwe Tesla update 2021.44.25 wordt stapsgewijs uitgerold. U heeft dus weer een hoop om naar uit te kijken! Met een Tesla leaseauto kunt u regelmatig rekenen op nieuwe features en verbeteringen via gratis software updates. Het merk heeft daarmee nog steeds een streepje voor op veel andere elektrische auto’s. Heeft u interesse? ActivLease is expert in elektrische auto’s. U kan bij ons alle Tesla modellen voordelig leasen, waaronder de Model 3 en de nieuwe Model Y.

Bron: Teslarati.com

Lease acties voor de Tesla Model Y bij ActivLease

75kWh Long Range Dual Motor AWD - Pearl White Multi-Coat
Tesla Model Y
Beste prijs
75kWh Long Range Dual Motor AWD - Pearl White Multi-Coat
Netto bijtelling:
€ 384,-
Actieradius:
533 km
Leaseprijs:
€ 829,-
75kWh Long Range Dual Motor AWD, Pearl White Multi-Coat - SNEL LEVERBAAR
Tesla Model Y
Voorraad auto
75kWh Long Range Dual Motor AWD, Pearl White Multi-Coat - SNEL LEVERBAAR
Netto bijtelling:
€ 325,-
Actieradius:
507 km
Leaseprijs:
€ 976,-
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogTesla lanceert Holiday Update met Light Show, T...