ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogTesla Model 3 krijgt prijsverlaging voor alle u...

Tesla Model 3 krijgt prijsverlaging voor alle uitvoeringen

25-01-2021
Tesla Model 3 krijgt prijsverlaging voor alle uitvoeringen

Tesla heeft er een handje van om onaangekondigd veranderingen door te voeren. Zo kreeg de Model 3 onlangs al een iets andere look en een krachtiger accupakket. Ook werd de toch al razendsnelle acceleratie nog iets verder aangescherpt. Dit keer is de prijs aan de beurt, want wie nu een kijkje neemt in de configurator ziet dat de Model 3 opeens 2000 euro goedkoper is geworden. Wilde u dit jaar een Tesla Model 3 leasen? Dan is deze dankzij meerdere recente updates en nu een prijsverlaging aantrekkelijk dan ooit.

2000 euro prijsverlaging op elke uitvoering

De prijsverlaging van 2000 euro geldt voor alle Model 3 uitvoeringen die u kunt leasen. De nieuwe instapprijs van een Tesla Model 3 ligt nu op 46.980 euro. Hiervoor least u de Standard Range Plus variant, met een WLTP actieradius van 448 kilometer. De Long Range uitvoering, met vierwielaandrijving en 580 kilometer actieradius, is er nu vanaf 56.980 euro. De Model 3 Performance heeft nu een prijs vanaf 62.980 euro. Deze allersnelste Model 3 sprint in 3,3 seconden van stilstand naar 100 km per uur en komt met een volle accu 567 kilometer ver.

Een Tesla wordt met de tijd alleen maar beter

Het is mooi om te zien dat Tesla aandacht blijft besteden aan de Model 3. Ook leaserijders die er al eentje rijden blijven profiteren van nieuwe over-the-air updates, met daarin verbeteringen of nieuwe functies. Zo kunt u waarschijnlijk binnenkort meekijken met wat uw Tesla ziet en werd al de actieradius iets vergroot via een update.

De Tesla Model 3 mét prijsverlaging  leasen bij ActivLease

Dankzij de prijsverlaging is instappen in een Tesla Model 3 aantrekkelijker dan ooit geworden. Als expert in elektrisch rijden least u de Model 3 altijd tegen een scherp tarief bij ActivLease. Bij ons kunt u ook nog kiezen voor de Long Range uitvoering met kenteken 2020, waarmee u nog profiteert van slechts 8% bijtelling. Neem contact op met onze vriendelijke lease adviseurs of vraag direct een vrijblijvende leaseofferte aan.

Tags
Tesla
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogTesla Model 3 krijgt prijsverlaging voor alle u...