ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Tesla Model 3 laat voortaan hogere actieradius zien na update

22-12-2020

Tesla Model 3 laat voortaan hogere actieradius zien na update

De verf van de vernieuwde Tesla Model 3 is amper opgedroogd of Tesla komt alweer met de volgende reeks verbeteringen. Dit keer zijn het vooral aanpassingen op technisch vlak voor de populaire elektrische auto. Via een over-the-air software update wordt onder meer de actieradius verbeterd. Interesse? De Tesla Model 3 is interessanter dan ooit en u kunt hem direct bestellen bij ActivLease!

Betere actieradius

De Tesla Model 3 heeft, afhankelijk van de gekozen uitvoering, een actieradius tot wel 580 kilometer. Dankzij de nieuwe software update laat de auto voortaan een iets hogere, realistischere schatting zien van het elektrische rijbereik. Dat komt volgens Tesla beter overeen met de capaciteit van de batterij. Daarnaast zegt de autobouwer het thermisch beheer van de Model 3 te hebben verbeterd, wat zou moeten zorgen voor een hogere efficiëntie en een betere actieradius bij kouder weer.

Nieuwe Model 3

Vorige maand werd de nieuwe Tesla Model 3 geïntroduceerd, met onder meer een verbeterde accu, een automatische kofferbak, een aangepaste middentunnel en een iets andere uitstraling met een satijnzwarte in plaats van chromen afwerking van de ruiten en deurgrepen. U kan de Model 3 voortaan ook bestellen met een nieuwe set velgen.

Ook updates voor andere Tesla’s

Maar het is niet alleen de Model 3 die profiteert van verbeteringen. Er zijn in de afgelopen periode ook software updates uitgerold voor de Model S, X en Y. Het dashboardkastje is nu te vergrendelen met een pincode. Handig als u er graag waardevolle spullen in bewaart. Daarnaast is het voortaan mogelijk om live mee te kijken met de bewakingscamera van de Sentry Mode en zijn de navigatieaanwijzingen op het scherm verduidelijkt.

Tesla Model 3 uit voorraad leasen bij ActivLease

In slechts een jaar tijd is de Tesla Model 3 enorm verbeterd en meer waard geworden. De elektrische auto is sneller, komt verder én biedt meer functies dan bij de introductie. En dat terwijl bestuurders er geen cent extra voor hoeven te betalen. Een Tesla leasen is in Nederland dan ook bijzonder populair. Naast de gratis updates profiteren zakelijke rijders van de gunstig lage bijtelling. Wist u dat ActivLease nog over enkele Tesla Model 3 voorraadmodellen beschikt met kenteken 2020?

Lease acties voor de Tesla Model 3 bij ActivLease

55kWh RWD - SCHERP GEPRIJSD!
Tesla Model 3
Beste prijs
55kWh RWD - SCHERP GEPRIJSD!
Netto bijtelling:
€ 288,-
Actieradius:
491 km
Leaseprijs:
€ 699,-
70kWh Long Range Dual Motor AWD - NERGENS ZO VOORDELIG!
Tesla Model 3
Beste prijs
70kWh Long Range Dual Motor AWD - NERGENS ZO VOORDELIG!
Netto bijtelling:
€ 343,-
Actieradius:
580 km
Leaseprijs:
€ 774,-
76kWh Performance Dual Motor AWD - Multi-Coat Pearl White
Tesla Model 3
Beste prijs
76kWh Performance Dual Motor AWD - Multi-Coat Pearl White
Netto bijtelling:
€ 384,-
Actieradius:
567 km
Leaseprijs:
€ 839,-
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogTesla Model 3 laat voortaan hogere actieradius...