ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Tesla Model 3 Long Range AWD - alles wat u moet weten

26-06-2019

Tesla Model 3 Long Range AWD - alles wat u moet weten

De Model 3 is de meest besproken elektrische auto van dit moment. En niet zomaar, want hij maakt elektrisch rijden in een Tesla bereikbaar voor een groot publiek. De Long Range AWD heeft van alle varianten de grootste actieradius. Tesla combineert dat met een stijlvol interieur en verbluffende prestaties waarmee hij veel sportauto’s het nakijken geeft. De zakelijke 4% bijtelling is een extra voordeel voor leaserijders. Meer weten over de Tesla Model 3 Long Range? ActivLease is uw Tesla lease expert en brengt u de belangrijkste feiten.

Offerte aanvragen

Wat is de gemiddelde bijtelling?

De Tesla Model 3 Long Range is er vanaf 58.300 euro. Over de eerste 50.000 euro betaalt u slechts 4% zakelijke bijtelling. Over het bedrag daarboven – in dit geval 8.300 euro - wordt 22% bijtelling gerekend. Benieuwd wat u dan gemiddeld aan netto bijtelling betaalt per maand? Bekijk ons rekenvoorbeeld hieronder.

Rekenvoorbeeld:

Cataloguswaarde auto tot € 50.000,-    
4% bijtellingspercentage op basis van brandstof € 2.000,- bruto bijtelling  
€ 30.000 bruto jaarinkomen, dus 38,10% belastingschijf € 762,- netto bijtelling  
Cataloguswaarde auto boven € 50.000,-    
22% bijtellingspercentage € 1.826,- bruto bijtelling  
€ 30.000 bruto jaarinkomen, dus 38,10% belastingschijf € 695,- netto bijtelling  
Totale netto kosten privé gebruik van de auto per maand (€ 762,- + € 695,-/12) € 121,- netto bijtelling per maand  

Tesla Model 3 Long Range Dual Motor

Hoeveel actieradius heeft de Long Range All-Wheel Drive?

De Tesla Model 3 Long Range AWD heeft een 75 kWh batterij. Daarmee is een elektrisch rijbereik haalbaar van 560 km volgens de WLTP. In tegenstelling tot de Standard Range Plus heeft dit model een elektromotor op de voorste én achterste as. Daardoor zijn de prestaties niets minder dan indrukwekkend! De motor levert 351 pk totaal vermogen, waarmee u slechts 4,6 seconden nodig hebt om van 0 naar 100 km/u te sprinten.

Tesla Model 3 opladen?

Het opladen van de Tesla Model 3 kan gewoon bij u thuis of via een openbare laadpaal. De snelheid waarmee de accu volstroomt hangt af van de laadpaal die gebruikt wordt. Onderweg opladen bij Fastned (140 kW) of een Tesla Supercharger (250 kW) is het snelst. U heeft dan in ongeveer 20 minuten weer 80% van de actieradius terug.

Wat is de standaarduitrusting van de Tesla Model 3?

De Model 3 Long Range heeft een premium interieur. Dat bestaat uit o.a. elektrisch verstelbare en verwarmbare voor- en achterstoelen, een getint glazen dak, premium audiosysteem en LED-mistlampen. De standaard stoelbekleding is zwart, maar een wit interieur is ook beschikbaar. Een hoogtepunt is het grote touchscreen in het midden. Hierop kunt u alle functies van de auto bedienen zoals navigatie, klimaatcontrole en features zoals Sentry Mode.

Tesla Model 3 zwart interieur Tesla Model 3 zwart en wit interieur

Welke kleuren en velgen zijn er?

Tesla levert de Model 3 in vijf kleuren: Solid Black, Midnight Silver, Deep Blue Metallic, Pearl White Multi-Coat en Multi-Coat Red. Ook de velgen kunt u naar wens aanpassen. De 18 inch Aero velgen zijn standaard, de 19 inch Sportvelgen zijn optioneel. Deze geven de Tesla een sportievere uitstraling. Past perfect bij zijn prestaties. Maar wist u dat de kappen op de standaard velgen te verwijderen zijn? Dan heeft u een sportieve look zonder extra kosten! Onze Tesla lease experts vertellen u graag hoe dit werkt.

Tesla Model 3 Solid Black Tesla Model 3 Midnight Silver Tesla Model 3 Deep Blue Tesla Model 3 Pearl White Multi-Coat Tesla Model 3 Multi-Coat Red

Hoe zit het met Autopilot?

De Autopilot functie van Tesla is standaard aanwezig op elke Model 3. Hiermee kan de auto automatisch sturen, accelereren en remmen. Volledig zelfrijdende besturing is optioneel en kan zelfs na levering nog worden aangeschaft. Deze functie breidt de zelfrijdende mogelijkheden van de Model 3 uit, waardoor de auto een oprit of afrit zelfstandig kan nemen en automatisch voor u parkeert. Meer weten over Autopilot? We vertellen het u in onze blog.

Tesla Model 3 Long Range All-Wheel Drive leasen bij ActivLease

Wilt u ook eindelijk ervaren hoe het is om een Tesla te rijden? Bekijk de beste Tesla Model 3 Long Range leasedeals op onze actiepagina. Als intermediair kunnen wij alle uitvoeringen en opties leveren en helpen we u bij het samenstellen van uw Tesla Model 3. Bovendien informeren we u graag over de lage vier procent bijtelling waarvoor u in aanmerking komt!

Offerte aanvragen

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogTesla Model 3 Long Range AWD - alles wat u moet...