ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Tesla Model 3 Standard Range Plus - de goedkoopste Tesla die u kunt leasen

04-06-2019

Tesla Model 3 Standard Range Plus - de goedkoopste Tesla die u kunt leasen

De Model 3 heeft elektrisch rijden in een Tesla voor iedereen toegankelijk gemaakt. En sinds kort ligt de drempel nóg lager! Tesla heeft namelijk een nieuw instapmodel van zijn elektrische sedan: de Standard Range Plus. Deze variant komt in aanmerking voor de volle 4% bijtelling en is momenteel de goedkoopste Tesla die u kunt leasen. Dat maakt hem samen met de ruime actieradius en indrukwekkende prestaties bijzonder interessant voor zakelijke rijders. Interesse in een voordelige Tesla Model 3 lease? ActivLease is expert in Tesla leasing en vertelt u graag over de mogelijkheden.

Offerte aanvragen

Wat is de gemiddelde bijtelling?

De Tesla Model 3 is er vanaf 47.800 euro. Hij blijft onder de 50.000 euro grens en daarom profiteert u over het gehele bedrag van de lage 4% zakelijke bijtelling. Benieuwd wat u dan gemiddeld aan netto bijtelling betaalt per maand? Bekijk ons rekenvoorbeeld hieronder.

Rekenvoorbeeld:

Catalogusprijs auto is € 47.800,-    
4% bijtellingspercentage op basis van brandstof € 1.912,- bruto bijtelling  
€ 30.000 bruto jaarinkomen, dus 38,10% belastingschijf € 728,- netto bijtelling  
Netto kosten privé gebruik van de auto zijn dan per maand (€ 728,-/12) € 61,- netto bijtelling per maand  

Tesla Model 3 Standard Range Plus

Hoeveel actieradius heeft de Standard Range Plus?

De Tesla Model 3 Standard Range Plus heeft een 55kWh batterij. Daarmee is een behoorlijke actieradius haalbaar van 415 km volgens de WLTP. In tegenstelling tot de Long Range heeft dit model alleen een elektromotor op de achterste as. Toch zijn de prestaties erg indrukwekkend. De motor levert 238 pk totaal vermogen, waarmee u slechts 5,6 seconden nodig hebt om van 0 naar 100 km/u te sprinten.

Tesla Model 3 opladen?

Het opladen van de Tesla Model 3 kan gewoon bij u thuis of via een openbare laadpaal. De snelheid waarmee de accu volstroomt hangt af van de laadpaal die gebruikt wordt. Onderweg opladen bij Fastned (140 kW) of een Tesla Supercharger (250 kW) is het snelst. U heeft dan in ongeveer 20 minuten weer 80% van de actieradius terug.

Wat zit er standaard op de Tesla Model 3?

Het interieur van de Model 3 Standard Range Plus is gedeeltelijk premium. Dat bestaat uit o.a. elektrisch verstelbare en verwarmde voorstoelen, een getint glazen dak, Immersive Sound audio en LED-mistlampen. De standaardkleur is zwart, maar witte stoelbekleding is ook beschikbaar. Een hoogtepunt is het grote touchscreen in het midden. Hierop kunt u alle functies van de auto bedienen zoals navigatie, klimaatcontrole en features zoals Sentry Mode.

Tesla Model 3 zwart interieur Tesla Model 3 zwart en wit interieur

Welke kleuren en velgen zijn er?

De Tesla Model 3 Standard Range Plus is er in vijf kleuren. U kunt kiezen uit Solid Black, Midnight Silver, Deep Blue Metallic, Pearl White Multi-Coat en Multi-Coat Red. De velgen zijn eveneens naar wens aan te passen. Standaard zijn de 18 inch Aero, optioneel zijn de 19 inch Sportvelgen. Deze geven de Tesla een sportievere uitstraling. Past perfect bij zijn prestaties. Maar wist u dat de kappen op de standaard velgen ook te verwijderen zijn? Dan heeft u een sportieve look zonder extra kosten! Onze Tesla lease experts vertellen u graag hoe dit werkt.

Tesla Model 3 Solid Black Tesla Model 3 Midnight Silver Tesla Model 3 Deep Blue Tesla Model 3 Pearl White Multi-Coat Tesla Model 3 Multi-Coat Red

Hoe zit het met Autopilot?

De Autopilot functie van Tesla zit standaard op elke Model 3. Hiermee kan de auto automatisch sturen, accelereren en remmen. Volledig zelfrijdende besturing is optioneel en kan zelfs na levering nog worden aangeschaft. Deze functie breidt de zelfrijdende mogelijkheden van de Model 3 uit, waardoor de auto een oprit of afrit zelfstandig kan nemen en automatisch voor u parkeert. Meer informatie over Autopilot leest u in onze blog.

Tesla Model 3 Standard Range Plus leasen bij ActivLease

Bekijk de beste Tesla Model 3 leasedeals op onze actiepagina. U kunt meteen een vrijblijvende leaseofferte aanvragen en onze vriendelijke medewerkers helpen u bij het samenstellen van uw Tesla Model 3 Standard Range Plus. Bovendien informeren we u over de lage vier procent bijtelling waarvoor u in aanmerking komt!

Offerte aanvragen

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogTesla Model 3 Standard Range Plus - de goedkoop...