ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogTesla Model S flink in prijs verlaagd, nog leve...

Tesla Model S flink in prijs verlaagd, nog leverbaar met 8% bijtelling

14-10-2020

Tesla Model S flink in prijs verlaagd, nog leverbaar met 8% bijtelling

Een Tesla Model S leasen is sinds vandaag weer een stuk aantrekkelijker geworden. Tesla heeft een prijsverlaging doorgevoerd van maar liefst 3.000 euro op beide versies van zijn elektrische topmodel. De korting komt op een gunstig moment, want wie vandaag een auto bestelt komt nog in aanmerking voor de lage 8% bijtelling voor elektrische auto’s. Interesse? Een Tesla Model S bestellen kan direct online via ActivLease!

Vanaf 79.990 euro

De Tesla Model S stond in de configurator voor 82.990 euro maar kost vanaf vandaag 79.990 euro. De auto wordt dan geleverd als Long Range variant met de laksoort Pearl White Multi-Coat en 19 inch lichtmetalen velgen. Een setje velgen van 21 inch zijn optioneel verkrijgbaar, net als de verbeterde Autopilot functie. Ook de snellere Performance variant is 3.000 euro goedkoper geworden. De topversie van Tesla gaat nu voor 96.990 euro naar een nieuw baasje.

Tesla Model S is nog leverbaar in 2020

Snelle acceleratie

De Tesla Model S gaat al een tijdje mee maar kan nog steeds rekenen op regelmatige updates en verbeteringen. Zo is het elektrische rijbereik dit jaar verhoogd naar maar liefst 610 km actieradius en heeft de auto een acceleratietijd van slechts 3,8 seconden. De Model S Plaid doet hier nog een schepje bovenop en is de snelste productieauto ooit! Deze variant met drie elektromotoren is te bestellen voor 139.990 euro en wordt eind 2021 verwacht.

Tesla Model S leasen met lage bijtelling kan bij ActivLease

De prijsverlaging maakt het een ideaal moment om de elektrische overstap te maken met een Tesla Model S. ActivLease heeft een grote voorraad ter beschikking, zodat u snel kunt instappen. Ook van de populaire Tesla Model 3 kunnen we u een scherp leaseofferte aanbieden. Een Tesla leasen in 2020 betekent dat u in aanmerking komt voor slechts 8% bijtelling en wel duizenden euro’s bijtellingskosten kunt besparen!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogTesla Model S flink in prijs verlaagd, nog leve...