ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogTesla verbreekt record levering aantal auto's i...

Tesla verbreekt record levering aantal auto's in eerste kwartaal 2017

07-04-2017

Tesla verbreekt record levering aantal auto's in eerste kwartaal 2017

Meer dan 25.000 elektrische auto’s zijn in de eerste drie maanden van 2017 geleverd door Tesla. Een nieuw record voor de fabrikant van de Tesla Model S, Model X en de komende Tesla Model 3. Volgens Tesla heeft het 70 procent meer auto’s afgeleverd ten opzichte van het eerste kwartaal 2016. Ook bij ActivLease kan u de Tesla Model S of Model X leasen.

Binnenkort leverbaar, Tesla Model 3

Tesla timmert aan de weg en verwacht de productie verder te verhogen het komende jaar. Met name de Tesla Model 3 zal een grote verkoopimpuls geven vanwege het aantrekkelijke prijskaartje. De Tesla Model 3 kan u in de nabije toekomst zeer scherp leasen bij ActivLease. Vraag later dit jaar een leaseofferte aan!

Tesla productie verder verhogen

Het leveringsrecord volgt een minder kwartaal op. In het laatste kwartaal van 2016 daalde het aantal opgeleverde auto’s met 9 procent. Later in 2017 neemt Tesla de Model 3 in productie en zal het de eerste massa geproduceerde Tesla worden. De geschatte actieradius van de Tesla Model 3 zal rond de 350 kilometer liggen. De technologie is gebaseerd op beproefde technologie uit de Tesla Model S en Model X. Het bedrijf staat bekend om zijn vooruitstrevende onderzoek naar elektrisch rijden, maar met de Tesla Model 3 wil eigenaar Elon Musk de eerste elektrische auto voor een breed publiek marketten.

Tesla

Tesla leasen bij ActivLease

ActivLease is enthousiast en ziet (door Tesla) ook andere autofabrikanten de elektrische auto productie verhogen. Het wordt steeds interessanter om een elektrische auto te leasen en mee te doen aan de elektrische revolutie. Een elektrische auto leasen levert u in 2017 bovendien een lage 4% bijtelling op. U behoudt de bijtelling voor meerdere jaren en het geldt uitsluitend voor volledig elektrisch aangedreven auto’s zoals de Tesla Model S, Model X en binnenkort de Tesla Model 3.

Lease elektrisch voor 4% bijtelling

Vraag een leaseofferte aan voor een van onze Tesla voorraad modellen of neem contact op met onze leaseprofessionals voor gratis advies. ActivLease levert ook laadoplossing voor het thuisladen van uw elektrische auto. Lease op tijd voor 4% bijtelling!

Bron: BBC

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogTesla verbreekt record levering aantal auto's i...