ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogVerkoop elektrische auto's moet sneller omhoog,...

Verkoop elektrische auto's moet sneller omhoog, vindt kabinet

31-08-2018
Verkoop elektrische auto's moet sneller omhoog, vindt kabinet

Autoverkopers moeten terug naar de schoolbanken als het aan het kabinet ligt. Het Ministerie van infrastructuur en waterstaat vindt dat de elektrische omslag sneller kan. Ze gaan daarom kijken of autoverkopers op cursus kunnen zodat ze beter elektrische auto’s kunnen promoten. Elektrisch autorijden vergt wat uitleg, weten wij bij ActivLease als de beste. Wij zijn een elektrische leaseintermediair bestaande uit een team vol experts in elektrisch rijden. U bent dus bij ons aan het juiste adres, want wij hebben de kennis, de voorraad en de beste prijzen!

10 procent verkochte auto’s moet elektrisch

In 2017 was drie procent van de verkochte auto’s elektrisch. Een indrukwekkende groei ten opzichte van voorgaande jaren maar niet genoeg om het doel van het kabinet te halen. Zij willen dat in 2020 tien procent van de verkochte auto’s elektrisch of plug-in hybrid is. Er is dus werk aan de winkel!

Elektrisch leasen is reeds uiterst interessant dankzij de vriendelijke bijtelling van vier procent. Ook groeit het netwerk laadstations gestaag en behoort Nederland tot de koplopers in dat aspect. Maar het moet sneller en het kabinet overweegt bijscholing voor autoverkopers. Traditionele dealers wijzen nog te veel naar auto’s met een traditionele aandrijving.

Hyundai KONA Electric

Grote voorraad elektrische modellen bij ActivLease

ActivLease doet dat niet en biedt u evenveel opties om elektrisch te rijden als met iedere andere aandrijving. Ook zijn onze vriendelijke medewerkers uiterst goed op de hoogte van het elektrische modellenaanbod dus u kan altijd bellen naar ons nummer voor een adviserend gesprekje.

Lees meer over de voordelen van elektrisch rijden

En wist u dat wij ook veel informatie reeds op onze website hebben staan? U vindt alles dat u moet weten over deze onderwerpen:

Kies ActivLease voor uw elektrische lease met vriendelijke bijtelling

Volg onze lease weblog voor het laatste nieuws en trends in elektrisch rijden! ActivLease heeft verscheidene leasetoppers in de aanbieding die u dit jaar kan leasen met vriendelijke bijtelling. Modellen zoals de Nissan Leaf, Volkswagen e-Golf en de Hyundai KONA Electric. Doe mee met de elektrische omslag, vraag een leaseofferte aan bij ActivLease.

Bron: AD.nl

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogVerkoop elektrische auto's moet sneller omhoog,...