ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogVideo: benzine of toch elektrisch? Met de BMW X...

Video: benzine of toch elektrisch? Met de BMW X3 kiest u de aandrijving die bij u past

23-04-2021
Video: benzine of toch elektrisch? Met de BMW X3 kiest u de aandrijving die bij u past

De BMW iX3 is sinds kort in Nederland te leasen en daarmee is de X3 modellenlijn compleet. De X3 is nu in drie verschillende aandrijvingen te leasen: met brandstofmotor, als plug-in hybride én volledig elektrisch. De BMW (i)X3 is daarmee een van de weinige SUV's die in drie verschillende aandrijvingen te leasen is. BMW noemt dit Power of Choice, want elke variant heeft z’n eigen voordelen. ActivLease kan u helpen bij het uitkiezen van een BMW die precies bij u past!

Volledig elektrische iX3

De volledig elektrische iX3 is nog steeds een X3, maar beschikt wel over aerodynamische details rondom de auto en blauwe accenten. Van alle X3 uitvoeringen heeft de iX3 de grootste fiscale waarde, maar daar staat tegenover dat u profiteert van verschillende voordelen zoals een lage 12% bijtelling. De iX3 is een volbloed EV, waardoor hij supersnel en vloeiend accelereert en extreem stil is tijdens het rijden. Met een actieradius van 450 kilometer WLTP heeft hij een comfortabel bereik en bij de snellader kunt u weer 100 kilometer bijladen in slechts 10 minuten!

50 kilometer elektrisch met de PHEV

De BMW X3 met brandstofmotor is in aanschaf de voordeligste keuze, maar de plug-in hybride variant combineert de brandstofmotor met de voordelen van elektrische aandrijving. De twee motoren werken samen voor een vloeiende rijbeleving en leveren een systeemvermogen van 292 pk. Daarnaast levert het ingebouwde accupakket een actieradius van zo’n 50 kilometer. De meeste leaserijders zouden hiermee dus hun dagelijkse kilometers volledig elektrisch kunnen afleggen! Een PHEV garandeert bovendien dat het binnenrijden van milieuzones geen problemen oplevert.  BMW heeft zelfs een slim systeem zodat de auto automatisch overschakelt op elektrische aandrijving bij het binnenrijden van een milieuzone. Dit noemt het merk eDrive Zones.

De BMW X3 en iX3 leasen bij ActivLease

Dankzij het Power of Choice concept van BMW is er voor iedere leaserijder een passende X3. Kiest u voor de volledig elektrische iX3? Houd er dan rekening mee dat de bijtelling voor EV’s volgend jaar opnieuw omhoog gaat. Wees er dus snel bij en profiteer nog van de gunstige 12% bijtelling! Als expert in elektrisch rijden helpt ActivLease u graag op weg. Vraag gerust een vrijblijvende leaseofferte bij ons aan, dan helpen onze lease adviseurs u verder bij het kiezen van de ideale BMW.

Tags
BMW BMW iX3
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogVideo: benzine of toch elektrisch? Met de BMW X...