ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogVideo: EV WIJZER - Dit zijn de 10 beste elektri...

Video: EV WIJZER - Dit zijn de 10 beste elektrische auto's van dit moment!

03-12-2021

Video: EV WIJZER - Dit zijn de 10 beste elektrische auto's van dit moment!

Het jaar loopt alweer ten einde, dus is het tijd voor de vele traditionele eindejaar lijstjes. In de EV TEST hebben wij het afgelopen jaar veel van de populairste elektrische leaseauto’s uitgebreid bekeken en gereden. Welke springen er wat ons betreft uit, in het steeds groter wordende elektrische aanbod? Wij hebben een top 10 samengesteld, die we op willekeurige volgorde voorbij laten komen in de nieuwe EV WIJZER. Voor elk budget is tegenwoordig wel een uitstekende EV te leasen en bij ActivLease helpen we u graag op weg!

Welkom bij de EV WIJZER

In deze videoreeks komt alles voorbij wat u moet weten als het gaat om duurzame mobiliteit. Achter elektrische auto’s zit veel nieuwe techniek en dat brengt andere termen met zich mee dan wat we gewend zijn. In de EV WIJZER beantwoorden we al uw vragen over de nieuwste elektrische auto’s, de technieken én elektrisch rijden. En als u dan klaar bent om zelf de elektrische overstap te maken, bent u bij ons natuurlijk aan het goede adres.

Ga naar ActivLease voor advies over elektrisch rijden

Zit uw nieuwe elektrische leaseauto tussen deze top 10? Bij ActivLease kunnen we u van begin tot eind adviseren in wat het beste past bij uw situatie. Wij hebben nog verschillende elektrische modellen op voorraad, waardoor u dit jaar nog kunt instappen. Zo profiteert u nog optimaal van 16% bijtelling! Vraag gerust een vrijblijvende leaseofferte aan of neem contact op met onze lease adviseurs.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ferdy van der Craats
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogVideo: EV WIJZER - Dit zijn de 10 beste elektri...