ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogVideo: zo werken die aparte deuren van de Mazda...

Video: zo werken die aparte deuren van de Mazda MX-30

21-07-2020

Video: zo werken die aparte deuren van de Mazda MX-30

Met de Mazda MX-30 maakt het merk duidelijk dat ze elektrificatie op hun eigen manier doen. De elektrische SUV moet qua design en besturing net zo vertrouwd aanvoelen als een ‘gewone’ Mazda met benzinemotor. Toch heeft de MX-30 veel unieke features. De portieren bijvoorbeeld, die gaan namelijk totaal anders open dan we gewend zijn. In deze video is precies te zien hoe het werkt. De Mazda MX-30 is in Nederland al te bestellen, met slechts 8% bijtelling voor zakelijke rijders!

Freestyle portieren

Hoewel de Mazda MX-30 vooral vertrouwdheid uitstraalt, is de manier van instappen bijzonder te noemen. De achterste deuren - of freestyle portieren, zoals Mazda ze noemt - gaan namelijk in tegenovergestelde richting open. Bovendien is er geen deurgreep, die zit aan de binnenkant. Wie achterin wil instappen moet dus eerst het voorste portier openen.

Het is niet alleen een heel bijzonder gezicht maar heeft ook voordelen, zoals meer veiligheid voor kinderen en gebruiksgemak bij het pakken van bagage. In het filmpje hieronder is te zien hoe de Mazda MX-30 portieren werken:

Mazda MX-30 actieradius

Een ander voordeel van de MX-30 is de vanafprijs. De elektrische Mazda is er al vanaf 33.900 euro. De auto heeft een batterij van 35,5 kWh, met een actieradius van ongeveer 200 kilometer. Voordeel van het kleinere accupakket is dat de auto ook minder lang aan de laadpaal hoeft.

Mazda MX-30 leasen? Elektrische SUV nog in 2020 leverbaar

De Mazda MX-30 is er als First Edition, een tijdelijke introductie uitvoering vol met extra’s als 18 inch velgen, stoelverwarming, climate control en allerlei rijhulp. Ook qua levertijd is er goed nieuws. Mazda levert de auto dit najaar aan de eerste klanten en u kunt er bij horen als u vandaag nog een leaseofferte aanvraagt bij ActivLease. Met de elektrische MX-30 profiteert u tot wel 5 jaar van de gunstige 8 procent bijtelling!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogVideo: zo werken die aparte deuren van de Mazda...