ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Volkswagen e-Golf in prijs verlaagd, direct leverbaar met 4% bijtelling!

02-10-2019

Volkswagen e-Golf in prijs verlaagd, direct leverbaar met 4% bijtelling!

De Volkswagen e-Golf is tijdelijk fors in prijs verlaagd. U profiteert van dik 6.700 euro voordeel als u nu een leaseofferte aanvraagt! Naast een verrassend scherp leasetarief is er natuurlijk het bijtellingsvoordeel waarvan u nog dit jaar kunt profiteren. De Volkswagen e-Golf E-DITION 2019 is bij ActivLease direct uit voorraad leverbaar. U kunt dus direct genieten van uw nieuwe elektrische leaseauto en de zakelijke bijtelling van slechts 4 procent! Grijp vandaag nog uw kans en ontdek onze aangescherpte maandprijs.

Vanaf 42 euro bijtelling per maand

De VW e-Golf vanafprijs is verlaagd naar 34.295 euro. En u rijdt hem al met slechts 42 euro netto bijtelling per maand! Met het oog op de aankomende bijtellingsveranderingen van 2020 is dit hét moment om een elektrische Golf te leasen. U voorkomt namelijk een verdubbeling van de bijtelling als u dit jaar gaat rijden. Vraag een Volkswagen e-Golf leaseofferte aan, dan gaan onze leaseadviseurs meteen voor u aan de slag.

Bijtelling Volkswagen e-Golf in 2019

De Volkswagen e-Golf komt over de gehele fiscale waarde (33.220 euro) in aanmerking voor de lage 4% bijtelling als u dit jaar gaat rijden. Dat komt neer op een netto zakelijke bijtelling van slechts 42 euro per maand (o.b.v. belastingpercentage van 38,10%).

Bijtelling Volkswagen e-Golf in 2020

In 2020 betaalt u voor een elektrische auto geen 4% maar 8% bijtelling. Als u de Volkswagen e-Golf pas volgend jaar gaat rijden betaalt u dus 84 euro netto bijtelling per maand (o.b.v. belastingpercentage van 38,10%).

VW e-Golf leverbaar in 2019

Rijke standaarduitrusting

Ondanks de prijsverlaging is de Volkswagen e-Golf net zo compleet als eerst. Dankzij de rijke standaarduitrusting rijdt u in veel luxe naar uw werk. Adaptive Cruise Control, automatische airco, een modern navigatiesysteem en een verwarmbare voorruit zijn slechts enkele van de vele opties die altijd aanwezig zijn. Wilt u het maximale uit uw elektrische Volkswagen halen? ActivLease heeft nog een paar extra complete exemplaren op voorraad met o.a. het indrukwekkende Active Info Display en stoere 17 inch lichtmetalen velgen!

Lease dit jaar nog een VW e-Golf bij ActivLease

Overweegt u de elektrische overstap te maken? De Volkswagen e-Golf is daar de ideale zakenauto voor. Hij voelt en oogt net als een gewone Golf, met alle voordelen van een elektrische aandrijving: zuinig in verbruik, indrukwekkend snel en compleet vrijgesteld van BPM en wegenbelasting. Wacht niet te lang en vraag onze vriendelijke medewerkers om een scherpe leaseofferte. U heeft nog maar heel even om te profiteren van de gunstige 4 procent bijtelling!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogVolkswagen e-Golf in prijs verlaagd, direct lev...