ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Vijf redenen waarom de Volkswagen e-Golf de ideale zakenauto is

02-05-2019

Vijf redenen waarom de Volkswagen e-Golf de ideale zakenauto is

De Volkswagen e-Golf is een bijzonder praktische en economisch interessante leaseauto, maar tegelijkertijd een betrouwbaar, groen uithangbord. Niet voor niets is een kwart van alle verkochte Golfs volledig elektrisch. ActivLease is uw elektrische lease expert met een grote voorraad elektrische auto’s. Wij geven u de vijf beste redenen om de Volkswagen e-Golf te leasen. Wist u al dat wij de e-Golf uit voorraad kunnen leveren met alle opties?

1. Het is gewoon een Golf, maar dan elektrisch

De Volkswagen e-Golf is ideaal om de elektrische overstap mee te maken. De elektrische aandrijving is verpakt in de herkenbare, betrouwbare vorm van een gewone Golf. Een slimme zet van Volkswagen, want al voor het instappen bent u verzekerd van kwaliteit. Vervolgens is het genieten van een uiterst comfortabele rijervaring. Schakelen gaat automatisch en de stille aandrijving met adaptive cruise control maakt hem ook als gezinsauto zeer geschikt. En wie beweert nog dat elektrisch rijden saai is? De elektromotor presteert beter dan de gemiddelde benzine Golf en geeft u direct beschikking over al het vermogen, zodat u razendsnel kunt optrekken.

2. U betaalt slechts 4% bijtelling

De Nederlandse overheid hanteert allerlei fiscale voordelen voor elektrisch rijden en met de Volkswagen e-Golf profiteert u hier optimaal van. De e-Golf komt in aanmerking voor de lage 4 procent bijtelling over de gehele cataloguswaarde. Dat is een netto bijtelling vanaf slechts 50 euro per maand! Tevens zijn elektrische auto’s vrijgesteld van BPM en hoeft u geen wegenbelasting te betalen. We vertellen u graag wat u met een e-Golf kunt besparen ten opzichte van een reguliere benzine- of diesel Golf.

3. Altijd voldoende actieradius

Een elektrische auto met veel rijbereik is fijn, maar niet als het ten koste gaat van de leaseprijs. De Volkswagen e-Golf heeft hierin een mooie balans gevonden met een actieradius die voor de gemiddelde leaserijder meer dan genoeg is. Op een volle acculading is een WLTP-range mogelijk van 230 kilometer. Met de regeneratieve remfunctie en ecostand kunt u in het stadsverkeer of de file weer wat kilometers terugwinnen. Het opladen van de accu is net zo eenvoudig als tanken en kunt u managen via de app op uw smartphone. Voorverwarming via de app is ook mogelijk, dus in de winter rijdt u altijd met een volle accu naar uw werk.

4. Scherp geprijsd bij ActivLease

Een VW e-Golf leasen is bij ActivLease zeer voordelig. Als intermediair werken wij samen met de beste en grootste leasemaatschappijen en zo kunnen wij u de scherpste leaseprijzen in Nederland aanbieden! U rijdt de VW e-Golf momenteel al vanaf 427 euro per maand. Dit is op basis van full operational lease met 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar. Uiteraard kunt u een leaseofferte aanvragen met een andere looptijd of kilometrage. Onze leaseadviseurs gaan dan voor u aan de slag met een op maat gemaakt voorstel.

Volkswagen e-Golf
Volkswagen e-Golf

5. Direct leverbaar in een volle uitrusting

Wij hebben de e-Golf direct uit voorraad leverbaar in een waanzinnig complete uitrusting. Onze actiemodellen zijn voorzien van het optionele Active Info Display, dat navigeren een stuk eenvoudiger maakt. Ook aanwezig is navigatie Discover Pro, adaptive cruise control, een warmtepomp, achteruitrijcamera en nog heel veel meer. De sportieve 17 inch lichtmetalen velgen maken het helemaal af. Pak dus snel uw kans, want voor deze speciale uitvoering geldt op = op!

Leasevoorraad bekijken

Lease uw elektrische Volkswagen vandaag nog bij ActivLease

Meer weten over het leasen van de VW e-Golf? Bekijk al onze voorraadacties en vraag een leaseofferte aan. Onze leaseadviseurs hebben hands-on ervaring met elektrisch rijden en helpen u bij iedere stap van de elektrische omslag. Bovendien bieden we u laadoplossingen voor thuis of op kantoor. Onbezorgd leasen is belangrijk en als intermediair zorgen wij ervoor dat u met een tevreden gevoel achter het stuur plaatsneemt. De Volkswagen e-Golf leasen was nog nooit zo makkelijk!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogVijf redenen waarom de Volkswagen e-Golf de ide...