ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogVolkswagen geeft ID.3 en ID.4 nieuwe functies m...

Volkswagen geeft ID.3 en ID.4 nieuwe functies met eerste over-the-air-update

14-09-2021

Volkswagen geeft ID.3 en ID.4 nieuwe functies met eerste over-the-air-update

Van Tesla zijn we het al een tijdje gewend: over-air-updates. Van de een op de andere dag heeft de auto nieuwe functies erbij. Nu kunnen ook alle leaserijders met een Volkswagen ID.3 of Volkswagen ID.4 verbeteringen voor hun auto binnenhalen. Volkswagen heeft de eerste update klaargezet die gratis door bestuurders kan worden geïnstalleerd. ActivLease bekijkt de grootste veranderingen van ID Software 2.3. Heeft u nog geen elektrische Volkswagen? De ID.3 en ID.4 zijn bij ons nog uit voorraad te leasen!

Verbeterde veiligheidsfuncties

Om te beginnen heeft Volkswagen het camerasysteem in de auto verbeterd. Deze heeft nu een snellere beeldverwerking waardoor motorfietsen, maar ook andere weggebruikers, sneller worden herkent. Dit komt de adaptieve cruise control ten goede, want hierbij wordt dit systeem gebruikt. Ook rijden in het donker wordt veiliger. De IQ Light koplampen kunnen zich voortaan nauwkeuriger aanpassen aan de situaties op de weg, waardoor u altijd maximaal zicht heeft.

Kleine verbeteringen voor meer comfort

De lichtstrip die onder de voorruit geplaatst is krijgt ook nieuwe functies. Hij wordt nu ingezet voor wat Volkswagen intuïtieve ondersteuning noemt, om extra energiebesparend te rijden. Daarnaast  wordt hij gebruikt bij het afstand houden tijdens het rijden met adaptieve cruise control. Verder krijgt de bediening en weergave van het centrale infotainment display een upgrade. Dit heeft Volkswagen aangepast na feedback van ID.3- en ID.4-berijders. Dankzij over-the-air updates kan er dus snel iets met deze feedback worden gedaan!

Volkswagen plant regelmatige updates

Goed nieuws als u een Volkswagen ID.3 of ID.4 zakelijk rijdt of gaat leasen, want u kunt regelmatig nieuwe updates verwachten voor de auto. Volkswagen is van plan om iedere 12 weken een nieuwe update uit te brengen! Zo worden de auto’s met de tijd steeds completer. Wilt u nog dit jaar de ruime Volkswagen ID.4 rijden? Bij ActivLease hebben we ze op voorraad, zodat u nog kunt leasen met een aantrekkelijke 12% bijtelling. Van de ID.3 hebben we zelfs nog enkele exemplaren met slechts 8% bijtelling! Vraag daarom gerust een vrijblijvende leaseofferte aan voor de Volkswagen ID.3 of Volkswagen ID.4.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogVolkswagen geeft ID.3 en ID.4 nieuwe functies m...