ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Volkswagen Group toont zelfrijdende elektrische auto: Sedric Concept

09-03-2017

Volkswagen Group toont zelfrijdende elektrische auto: Sedric Concept

De Volkswagen Group presenteerde deze week op de Autosalon van Genève een grote duurzame verrassing. De Sedric Concept is een volledig autonoom voertuig, ontwikkeld vanuit alle merken van de Volkswagen Group. De Sedric Concept vervoert tot vier personen rijdt totaal zelf. Volkswagen ziet er de toekomst van openbaar vervoer in.

Vier personen vervoeren

De Sedric is een afkorting voor Self Driving Car en een concept dat de Volkswagen Group met al haar merken gezamenlijk heeft ontwikkeld. De Sedric is volledig elektrisch en volledig zelfrijdend. Tot vier personen kunnen vervoerd worden met het autonome voertuig en dat moet volgens de Duitsers een grote innovatie worden voor openbaar vervoer.

Volkswagen Sedric concept

Personaliseren

De Sedric is louter een concept voertuig maar de Volkswagen Group denkt al na over de kleine details. Bijvoorbeeld het personaliseren van het zelfrijdende voertuig, dat kan een particulier of bedrijf totaal zelf regelen. Het stuur overnemen bij de Sedric Concept kan dan weer niet. De Sedric wordt volledig zonder besturing afgeleverd en zoekt zelf de snelste route naar uw bestemming.

Volkswagen Sedric concept

Volkswagen CEO Matthias Muller trok het doek van de Sedric tijdens een presentatie voor de Autosalon Genève. Opmerkelijk is het gebrek van een Volkswagen logo. Muller legde uit dat het voertuig gezamenlijk door alle Volkswagen Group merken ontwikkeld is. Dit wil het bedrijf in de toekomst vaker doen met nieuwe modellen.

Elektrische auto’s die u nu kan leasen met 4% bijtelling

U kan niet binnenkort al een Sedric leasen omdat het nog maar een conceptauto betreft. ActivLease is echter een specialist voor elektrisch vervoer en heeft een grote voorraad elektrische auto’s nu meteen leverbaar om te leasen. Een elektrische auto leasen in 2017 levert u nog een gunstige bijtelling op. Ga nu nog voor 4% bijtelling, lease een volledig elektrische auto. Kijk ook naar onze oplossingen voor thuisladen of raadpleeg onze leaseprofessionals over elektrisch leasen.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogVolkswagen Group toont zelfrijdende elektrische...