ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Volkswagen investeert 44 miljard euro in elektrische en zelfrijdende auto's

20-11-2018

Volkswagen investeert 44 miljard euro in elektrische en zelfrijdende auto's

De elektrische omslag kan voor Volkswagen niet snel genoeg gaan. Het concern wil graag marktleider worden op het gebied van elektrische mobiliteit en is bereid om daarvoor enorm veel geld te spenderen. Maar liefst 44 miljard euro wordt door Volkswagen vrijgemaakt voor investeringen in elektrische auto’s en zelfrijdende technologie. Als voorstander van emissievrij rijden moedigt Activlease deze toekomstplannen aan. Wij geloven in de elektrische overstap en daarom kunt u bij ons kiezen uit een groot aanbod elektrische modellen met vier procent bijtelling.

Investeringen

Volkswagen neemt de nieuwe vormen van mobiliteit zeer serieus, zo toont het enorme budget dat het concern vrijmaakt wel aan. De komende vijf jaar wordt een astronomische 44 miljard euro besteed aan de ontwikkeling van elektrische auto’s en autonome rijtechnologie, nieuwe mobiliteitsdiensten en digitalisering. Volgens CEO Herbert Diess is het geld nodig om sneller te kunnen innoveren.

15 miljoen elektrische auto’s

De investeringen van Volkswagen horen bij het plan om een groot aantal elektrische auto’s te produceren. Het merk zou in enkele jaren maar liefst 15 miljoen elektrische modellen de weg op kunnen sturen. Om dit te bereiken worden enkele fabrieken speciaal omgebouwd en ingericht voor EV’s, en worden de productielijnen van submerken zoals Seat en Skoda verplaatst om extra ruimte te maken.

Volkswagen ID Neo

Volkswagen ID Neo

Hoe zien de elektrische Volkswagens die straks van de band rollen er eigenlijk uit? U kunt ze bekijken in onze blog. Tot nu toe zijn er vier verschillende conceptmodellen van deze ID-lijn gepresenteerd. Eén daarvan is de ID Neo, een betaalbaar VW Golf-achtig model met een actieradius van minimaal 450 km. Deze gaat volgend jaar in productie en moet u vanaf 2020 kunnen leasen.

Een elektrische Volkswagen leasen met vier procent bijtelling

De toewijding van grote automerken zoals Volkswagen bewijst des te meer dat elektrisch rijden de toekomst heeft. Als expert in elektrisch leasen is ActivLease hiervan overtuigd. Bekijk ons aanbod leaseauto’s met lage 4% bijtelling en vraag een vrijblijvende leaseofferte aan. Onze adviseurs gaan dan meteen voor u aan de slag en vertellen graag wat voor u de voordelen zijn bij het leasen van een elektrische auto.

Bron: Volkswagen Newsroom

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogVolkswagen investeert 44 miljard euro in elektr...