ActivLease
085 - 90 229 29

Home>Informatie>Autolease blog>De elektrische auto's van Volkswagen die u binn...

De elektrische auto's van Volkswagen die u binnenkort kunt leasen

01-11-2018

De elektrische auto's van Volkswagen die u binnenkort kunt leasen

Elektrisch rijden in een Volkswagen is al een tijdje mogelijk dankzij de betaalbare VW e-Golf. En als het aan de Duitsers ligt wordt het stekker rijden voor steeds meer mensen toegankelijk. Per 2020 wil het merk 100.000 elektrische auto’s per jaar verkopen, in 2025 moet dit gestegen zijn naar maar liefst 1 miljoen exemplaren. Maar met welke modellen wil Volkswagen deze doelstelling gaan halen? ActivLease is specialist in elektrisch leasen en zet alle toekomstige elektrische auto’s van Volkswagen op een rij.

Volkswagen ID Neo

Onder de familienaam ID gaat Volkswagen verschillende soorten auto’s uitbrengen die op hetzelfde platform gebouwd kunnen worden. De eerste daarvan is de Volkswagen ID Neo, een betaalbare stadsauto in de vorm van een hatchback. U kunt hem leasen vanaf 2020 in drie versies, met verschillende instapprijzen en grote actieradius. Volgens Volkswagen moet de ID Neo een elektrische range halen van minimaal 450 km. Het wordt daarom veelal gezien als een groot concurrent voor de Tesla Model 3 en kan net als de Beetle en Golf een ‘game changer’ worden. Meer weten over de VW ID Neo? Lees het hier.

Volkswagen ID Neo

Volkswagen ID Crozz

Na de ID Neo komt Volkswagen met de ID Crozz, een stijlvolle, betaalbare elektrische leaseauto en de ‘crossover van de toekomst’. Bijzonder is dat de auto zich via stemcommando’s laat openen, sluiten en starten. Ook maakt de ID Crozz gebruik van een head-up display met Augmented Reality, dat handige informatie in het blikveld van de bestuurder projecteert. Het dashboard oogt strak en opgeruimd en bevat een groot touchscreen voor infotainment. Verder beschikt de SUV over vierwielaandrijving, een totaal vermogen van 225 kW en een actieradius van 500 kilometer op een volle accu.

Volkswagen ID Crozz

Volkswagen ID Buzz

De Volkswagen ID Buzz is geïnspireerd door het iconische Volkswagen minibusje. Met dit studiemodel combineert Volkswagen de geliefde retrolook en flexibiliteit van de klassieke T1 met de kracht en hightech van vandaag. De ID Buzz moet autorijden veiliger maken dankzij autonome rijfuncties en technologie zoals gezichtsherkenning en Augmented Reality. En tegelijkertijd genoeg ruimte bieden voor meerdere passagiers. Het busje krijgt een riante WLTP range van wel 600 km en kunt u vanaf 2022 leasen als personenauto én bestelwagen.

Volkswagen ID Buzz

Volkswagen ID Vizzion

Met de ID Vizzion blikt Volkswagen vooruit op een volledig zelfrijdende auto die met Tesla kan concurreren. De elektrische sedan beschikt over geavanceerde autonome technologie en kan bestuurd worden via stemcommando’s en handgebaren. Een stuur en pedalen heeft de ID Vizzion niet. In 2022 komt de innovatieve auto op de markt en moet dan een bereik hebben van 665 kilometer. Volkswagen hoopt dat de technologie zich snel genoeg ontwikkelt om in 2025 een volledig zelfrijdende versie uit te kunnen brengen. Dit geldt overigens voor alle ID modellen.

Volkswagen ID Vizzion

Een elektrische Volkswagen leasen doet u bij ActivLease

De elektrische toekomstplannen van Volkswagen zijn zeer ambitieus. De Duitsers hebben het aantal productieplaatsen voor elektrische auto’s drastisch uitgebreid en willen zodoende duizenden stekkermodellen per dag produceren. Bij ActivLease zijn we ook overtuigd van de elektrische omslag. U kunt bij ons de populaire Volkswagen e-Golf leasen met vier procent bijtelling. Vraag een persoonlijke leaseofferte aan bij onze leaseprofessionals en ga ook elektrisch!

Relevante artikelen

Compacte SUV Volkswagen T-Cross vanaf voorjaar 2019 in Nederland

01-11-2018 | Volkswagen heeft eindelijk een antwoord op de immer populaire Renault Captur en ze...

Lees verder

Eerste Volkswagen T-Cross teaserafbeelding

04-07-2018 | Volkswagen gaat komende herfst de Volkswagen T-Cross onthullen. Deze kleine crosso...

Lees verder

Volkswagen Touareg 2018 testrit video. Lease hem bij ActivLease!

08-06-2018 | De nieuwe Volkswagen Touareg leasen kan vandaag nog bij ActivLease. Maar wat vinde...

Lees verder

De Volkswagen T-Roc kan u vanaf 2020 leasen als cabriolet-SUV bij ActivLease

30-03-2018 | Volkswagen wil zijn SUV-aanbod de komende jaren uitbreiden en heeft bekendgemaakt...

Lees verder
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.2/10
Joost Klaver
Nikki Bousie
Maarten Oortman
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.