ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogVolvo's eerste EV, hoge actieradius en lage lea...

Volvo's eerste EV, hoge actieradius en lage leaseprijs

20-03-2017

Volvo's eerste EV, hoge actieradius en lage leaseprijs

Volvo ziet brood in de elektrische revolutie en heeft aangekondigd dat haar eerste volledig elektrische auto in 2019 leverbaar zal zijn. Niet alleen dat, de Volvo EV zal uiterst concurrerend zijn. Volvo wil dat haar voertuig minstens 400 kilometer kan rijden zonder op te laden. Ook moet het prijskaartje tussen de 35.000 en 40.000 dollar gaan liggen, wat het een bijzondere plaats in de markt bezorgt. Natuurlijk houdt ActivLease de Volvo EV in het vizier en kan u andere elektrische auto’s nu al leasen bij ons.

Goedkope elektrische leaseauto

Wat het prijskaartje van de allereerste Volvo EV des te interessanter maakt, is dat het ogenschijnlijk de concurrentie aan wilt gaan met de Tesla Model 3. Tesla heeft de Model 3 aangekondigd als een goedkoop alternatief op de Model S en Model X. Elektrisch rijden moet hiermee betaalbaar worden voor een veel grotere groep leaserijders. Een ontwikkeling die gelukkig ook andere automerken aan het volgen zijn. Als Volvo zijn elektrische auto als startmodel onder de 40.000 dollar kan krijgen, zal hij ongeveer evenveel kosten als de Tesla Model 3.

400 kilometer actieradius

Volvo maakte ook bekend (tijdens zijn presentatie op de Autosalon in Genève) dat de Volvo EV uitgebreid kan worden met een accu van 100 kilowattuur. De elektrische auto krijgt zo een uiterst praktische actieradius. Volvo wil minstens 400 kilometer haalbaar maken zonder dat de leaserijder in 2019 naar een laadstation moet zoeken.

Volvo Electric Vehicle

Met Plug-in Hybrids is Volvo ook nog niet klaar. De Zweden kondigden aan dat in 2018 de tweede hybride Volvo de showrooms zal bereiken. De autofabrikant heeft de ambitieuze doelstelling om in 2025 minstens één miljoen Volvo’s met elektrische aandrijving te verkopen. Daar horen de Plug-in hybrids ook bij.

Wij zijn uw elektrische leaseprofessional

ActivLease is uw elektrische leaseprofessional en specialiseert zich in het aanbieden van elektrische leaseauto’s. U kan nu al onze voorraad bekijken als u een elektrische auto wil leasen. Een zakelijke lease is fiscaal extra interessant door de vriendelijke 4% bijtelling in 2017. U profiteert daar meteen van en het loopt meerdere jaren door. Voor meer informatie kan u onze vriendelijke medewerkers bereiken door het formulier in te vullen of te bellen. ActivLease kan u ook verder helpen als u een oplossing voor het thuis laden van uw elektrische auto zoekt.

Bron: Duurzaam Bedrijfsleven

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogVolvo's eerste EV, hoge actieradius en lage lea...