ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogWaarom de Opel Ampera-e de elektrische automark...

Waarom de Opel Ampera-e de elektrische automarkt gaat opschudden

02-12-2016

Waarom de Opel Ampera-e de elektrische automarkt gaat opschudden

De Opel Ampera-e verschijnt begin 2017 en zal de elektrische automarkt flink opschudden. Niet alleen wij zijn daarvan overtuigd, Opel zelf ook. De volledig elektrisch aangedreven Opel Ampera zal te leasen zijn voor een zeer schappelijke prijs bij ActivLease en komt met een actieradius tussen de 400 en 500 km. Dat is uniek voor een betaalbare elektrische auto! Lees verder wat de Opel Ampera-e nog meer een gamechanger maakt.

In de Amerikaanse markt wordt de auto gelanceerd als de Chrevrolet Bolt terwijl wij European van de Opel Ampera-e mogen spreken. Beide herkenbare modellen voor hun doelgroep en daarom ook voorzien van verwachting. Kan de Opel Ampera-e dezelfde kwaliteitsstandaard neerzetten als de Opel Ampera? Het antwoord is positief want de Ampera-e is slim ontworpen en de elektrische actieradius kan grotendeels meerijden met de traditioneel aangedreven Ampera’s.

Theoretische actieradius van 500 kilometer

De theoretische actieradius van de Opel Ampera-e wordt 500 kilometer. Zelfs in koud weer en met een vlotte rijstijl moet u minstens 400 kilometer kunnen rijden zonder op te laden. Uniek voor elektrische auto’s in deze prijsklasse. De Opel Ampera-e wordt de eerste van een nieuwe generatie elektrische auto’s die in ontwikkeling zijn met een veel betere actieradius. De Opel Ampera-e zal daardoor ook een praktische auto voor de gemiddelde Nederlander worden. De auto in 2017 leasen bij ActivLease betekent ook dat u recht hebt op 4% bijtelling, want de auto heeft geen CO2-uitstoot en wordt daarvoor beloond door de overheid.

Slim rijden in de Opel Ampera-e

Het slimme design van de Opel Ampera-e ziet u niet alleen in het verbeterde accupakket. De volledige display van het dashboard en de cockpit staat in het teken van slim rijden. De auto analyseert uw rijstijl en de temperatuur en berekent daarmee veel correcter de actieradius van de Opel Ampera-e. Het systeem geeft u ook tips om minder kWh per kilometer te gebruiken. Het is daardoor een bijzonder slimme elektrische auto geworden die veel reserveringen van consumenten kan verwijderen.

Opel Ampera-e

Bestel uw Opel Ampera-e bij ActivLease

Een betere actieradius, slimme rijfuncties en goede prijs geven de Opel Ampera-e veel kans om een verkoopsucces te worden, niet alleen in Nederland. De Opel Ampera-e wordt begin 2017 verwacht met meer productinformatie in de nabije toekomst. Nu al kan u contact opnemen met ons team om op de hoogte gehouden te worden van Opel Ampera-e leasenieuws. ActivLease kan u alle opties en accessoires van de Opel Ampera-e leveren in 2017. Een operational lease in 2017 betekent bovendien maar 4% bijtelling omdat de Ampera-e een volledig elektrische auto is. 

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogWaarom de Opel Ampera-e de elektrische automark...