ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogZo ziet de Nissan Leaf 40 kWh accu eruit

Zo ziet de Nissan Leaf 40 kWh accu eruit

27-07-2018
Zo ziet de Nissan Leaf 40 kWh accu eruit

De Nissan Leaf is dit jaar de best verkopende elektrische auto in Nederland en ook bij ActivLease een leasetopper. U vindt hem in onze elektrische Lease Top 5 voor een uiterst goede leaseprijs en met het grotere 40 kWh accupakket. Daarmee realiseert de Leaf een bereik van circa 270 kilometer (volgens WLTP meting). Waar halen de Japanners zoveel elektriciteit vandaan om deze leaseauto zolang in beweging te houden? We hebben een filmpje die u het 40 kWh accupakket van de Nissan Leaf toont!

Met de nieuwe Nissan Leaf hebben de Japanners het exterieur en interieur van de elektrische auto volkomen vernieuwd. Ook werd er kritisch gekeken naar het accupakket. Hoe konden ze de capaciteit dusdanig vergroten zonder extra ruimte te benutten? In dit filmpje wordt gekeken naar de technische verschillen met de oude en nieuwe Nissan Leaf accu. U kan hem hieronder bekijken.

Nissan Leaf leasen met lage bijtelling? Kies ActivLease!

De Nissan Leaf is met zijn 40 kWh accu en uiterst concurrerende prijs terecht een verkoophit geworden. Bij ActivLease bieden wij de Leaf uit voorraad aan voor een uiterst goed leasetarief aan. Vraag dus snel een leaseofferte aan bij onze vriendelijke medewerkers. Een elektrische auto zoals de Nissan Leaf leasen in 2018 betekent bovendien dat u profiteert van de vriendelijke bijtelling van vier procent. ActivLease is uw elektrische leaseintermediair en helpt u bij iedere stap van de elektrische omslag. Zo kan u ook een laadpaal op eigen terrein bestellen bij ons.

Bron: InsideEV

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogZo ziet de Nissan Leaf 40 kWh accu eruit