ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogNissan Leaf e+ heeft groter accupakket en meer...

Nissan Leaf e+ heeft groter accupakket en meer actieradius, vanaf zomer 2019

18-01-2019

Nissan Leaf e+ heeft groter accupakket en meer actieradius, vanaf zomer 2019

De Nissan Leaf mag zich al jaren rekenen tot de bestverkochte elektrische auto’s in Nederland. In een poging dat succes voort te zetten krijgt de Japanse EV dit jaar een behoorlijke upgrade. De Nissan Leaf e+ is een nieuw model met een groter accupakket. Dat levert volgens Nissan wel 40% meer range op! Een mooie uitkomst voor wie de actieradius van de gewone Leaf niet voldoende is. Uiteraard gaat ActivLease de Leaf e+ met grotere accu leveren en u kunt bij ons een voordelige leaseofferte aanvragen met bijtelling van 4 procent.

Offerte aanvragen

Leaf e+ met grotere actieradius

De Nissan Leaf e+ is een nieuw model met een 62 kWh accupakket. Hiermee komt de elektrische auto een heel stuk verder zonder dat u hoeft te laden. De actieradius stijgt namelijk van 270 km naar maar liefst 385 km ten opzichte van het huidige model. Het verbeterde rijbereik maakt de Nissan Leaf nog aantrekkelijker om te rijden en geeft leaserijders meer keuze. Want naast de nieuwe Leaf e+ blijft de scherp geprijsde versie met 40 kWh accu gewoon leverbaar.

Meer vermogen

De vernieuwde Nissan Leaf komt niet alleen verder, maar gaat ook sneller. Hoeveel sneller precies heeft Nissan nog niet bekendgemaakt, maar het vermogen van de elektromotor wordt verhoogd van 150 pk naar een forse 217 pk. Daarnaast krijgt elk model een verbeterd 8 inch infotainmentsysteem met extra connectiviteitsfuncties en kunnen bestuurders een nieuwe Nissan Connect EV app downloaden, die meer inzicht geeft in het laden en verbruik van de elektrische auto.

Nissan Leaf e+ leasen vanaf zomer 2019

De Nissan Leaf met verbeterde accu is vanaf zomer 2019 leverbaar. In maart worden de vanafprijzen bekendgemaakt en vanaf dan kunt u bij ActivLease een leaseofferte aanvragen. Wilt u de Leaf e+ alvast reserveren voor een zakelijke lease? Neem dan contact op met onze vriendelijke medewerkers! Bekijk ook onze huidige voorraad Nissan Leaf. Deze wordt geleverd met one pedal driving en het ProPILOT rijassistentiesysteem, dat uw dagelijkse ritten een stuk comfortabeler maken. En natuurlijk profiteert u van de lage 4 procent bijtelling die voor elektrische auto’s geldt.

Bron: Nissan News

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogNissan Leaf e+ heeft groter accupakket en meer...