ActivLease
085 - 90 229 29

Home>Informatie>Autolease blog>BMW geeft nieuwe details elektrische Mini vrij

BMW geeft nieuwe details elektrische Mini vrij

02-08-2017

BMW geeft nieuwe details elektrische Mini vrij

BMW geeft in een persbericht nieuwe details vrij over de aankomende elektrische Mini. De Duitsers hebben het plan om in de toekomst elk nieuw model te voorzien van een elektrische variant. De elektrische Mini is daar een van de eerste resultaten van. De compacte elektrische auto zal in de BMW productiefaciliteit van Oxford gebouwd worden als een driedeurs uitvoering. Productie wordt naar verwachting gestart in 2019. Kijk hier welke BMW modellen u nu kan leasen bij ActivLease. Ook hebben wij een voorraad nieuwe Mini leaseauto's beschikbaar.

Elke nieuwe BMW met elektrische aandrijving leverbaar

De productie van de elektrische Mini zou misschien naar het Nederlandse Nedcar gaan maar met het nieuwe persbericht lijkt dit plan van de baan te zijn. BMW richt zich op de ontwikkeling van een flexibele architectuur in zijn modellen. Dit betekent dat elke nieuwe auto straks voorzien kan worden van een elektrische motor met aandrijving. De Mini zal een van de eerste modellen zijn die de flexibele architectuur toepast.

Electric Mini concept car

Voor 2018 heeft het Duitse bedrijf ook de elektrische BMW i8 Roadster gepland. En voor 2020 moet de volledig elektrische X3 komen. De BMW i3 wordt ook onder handen genomen. Naar verwachting krijgt het model een uitbreiding in het accupakket zodat de actieradius toeneemt naar 300 kilometer.

BMW of Mini leasen doet u bij ActivLease!

ActivLease is uw elektrische leaseintermediair en heeft een grote voorraad BMW modellen klaar om te leasen. U kan verscheidene Mini's leasen direct uit onze voorraad. Door snelle levering profiteert u bovendien van de vriendelijke bijtelling van vier procent. ActivLease helpt u ook met de installatie van een laadpaal op eigen grond. Vraag een leaseofferte aan of neem contact op met onze vriendelijke leaseprofessionals voor informatie over de meeste geschikte BMW lease voor u.

Bron: Duurzaam Bedrijfsleven

Relevante artikelen

Orderboeken geopend voor elektrische BMW iX3 in Noorwegen

12-09-2018 | Eerder dit jaar onthulde BMW zijn eerste volledig elektrische SUV: de BMW iX3. Hoe...

Lees verder

Plug-in hybride leaseauto van BMW kan vanaf nu draadloos opladen

26-07-2018 | BMW is hard aan het werk om zijn wagenpark te innoveren en elektrisch rijden toega...

Lees verder

Veelbelovende elektrische auto's voor 2018/2019 [UPDATE]

16-07-2018 | Automobilisten gaan een aantal spannende jaren tegemoet! Dankzij de ontwikkeling v...

Lees verder

De elektrische toekomstplannen van BMW: van i3 tot iNext

27-06-2018 | De toekomstplannen van BMW op het gebied van elektrische auto's nemen steeds concr...

Lees verder