ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogDe Renault Zoe opties van ActivLease. Welke Ren...

De Renault Zoe opties van ActivLease. Welke Renault Zoe past bij u?

01-12-2017
De Renault Zoe opties van ActivLease. Welke Renault Zoe past bij u?

De hypermoderne Renault Zoe accu presteert het om een maximale actieradius te leveren aan leaserijders. Volgens de NEDC cyclus gepubliceerd door Renault kan de Zoe een maximaal elektrisch bereik halen van 400 kilometer eer u het accupakket moet opladen bij een laadstation. Een uiterst goede investering in uw mobiliteit die woon en werkverkeer milieuvriendelijk en bijzonder betaalbaar maakt. U kan ook de Renault Zoe leasen in 2017 en 2018 en profiteren van de vriendelijke bijtelling van vier procent. ActivLease heeft veel Renault Zoe uitvoeringen op voorraad, maar welke past bij u en wat zijn de opties die standaard bij deze prachtige elektrische auto worden geleverd? Lees verder voor een uitgebreid verslag.

Renault Zoe geavanceerde accu opladen

Aan geavanceerde technologie geen gebrek in de nieuwe Renault Zoe. U kan rekenen op een bijgeleverde Caméléon lader, deze kan 2 tot 43 kW leveren aan de batterij. Je laadt slechts in 30 minuten op tot een actieradius van circa 120 km, volgens berekeningen van de Franse fabrikant. De batterij is natuurlijk gevoelig dus Renault bouwde uiterst veel beveiliging rondom de Zoe accu. De batterij is diep in de bodem gebouwd. En wist u dat deze Renault ook bovengemiddeld goed is in het beschermen van de passagiers? U kan rekenen op verscheidene airbags voor bestuurder en alle passagiers, en een gedegen constructie die uw optimaal beschermd bij een ongeluk.

Het elektronisch stabiliteitsprogramma is ook standaard net als hill start assist, en voor een fluisterstille elektrische motor is een vernuftige oplossing bedacht. Onder de 30 kilometer per uur maakt Z.E. voice een geluid waardoor voetgangers gewaarschuwd worden dat de Renault Zoe eraan komt.

Renault Zoe interieur opties

U kan meer opties kiezen voor uw Renault Zoe lease. Bijvoorbeeld een Bose 6.1 geluidssysteem. In het dashboard komt dan een touchscherm met multimediasysteem voor het spelen van muziek maar ook telefoneren, navigatie, e-mail en andere uiterst handige apps.

Renault Zoe

En natuurlijk wordt de buitenkant van de Renault Zoe niet overgeslagen door het rijke pakket aan opties. Regensensoren op de voorruit schakelen ruitenwissers op tijd in. Elektrisch inklapbare spiegels zijn goede beveiliging voor parkeren. De Renault Zoe lease wordt standaard geleverd met automaat en airco. Zodoende wordt elektrisch rijden nog aangenamer.

Kies uw Renault Zoe uit bij ActivLease. Grote leasevoorraad en nu nog met vier procent bijtelling!

De Renault Zoe behoort tot de absolute top van elektrische auto’s die u nu meteen kan leasen. Het model is uiterst populair, niet alleen in Frankrijk maar ook de rest van Europa en Nederland. In het bijzonder sinds recente jaren doordat u met uw Renault Zoe leasen in aanmerking komt voor de vriendelijke bijtelling van vier procent. Onze vriendelijke lease experts sturen u een leaseofferte op aanvraag en helpen u bij iedere stap van de elektrische omslag. Wij leveren u een brochure van de Renault Zoe en kunnen zelfs helpen met de installatie van een laadstation voor thuisladen. En wist u dat u ook geld kan verdienen met het opladen van uw Renault Zoe? ActivLease is uw elektrische lease expert voor alles omtrent de nieuwe Renault Zoe.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogDe Renault Zoe opties van ActivLease. Welke Ren...