ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogEerste elektrische leaseauto van Seat komt in 2...

Eerste elektrische leaseauto van Seat komt in 2020, krijgt een grote actieradius

26-03-2018

Eerste elektrische leaseauto van Seat komt in 2020, krijgt een grote actieradius

Bij Seat gaat het vizier de komende jaren op elektrisch rijden. Het Spaanse automerk heeft aangekondigd in 2020 zijn allereerste volledig elektrische auto te introduceren. Deze e-Seat moet een concurrerende prijs en een grote actieradius krijgen. Naast een stekkermodel staan er nog meer nieuwkomers op het programma. Bij ActivLease kan u reeds voor verschillende Seat modellen een leaseofferte aanvragen, zoals de Ibiza en Ateca. ActivLease is uw Seat lease intermediair.

Elektrische Seat met 500 km actieradius

De eerste elektrische auto van Seat moet een actieradius krijgen van ongeveer 500 kilometer op een volle accu. Het model komt op het MEB-platform te staan, dezelfde basis die Volkswagen gebruikt voor de elektrische ID. Naast een groot bereik mogen leaserijders de modernste connectiviteits- en infotainmentfuncties verwachten. Ook zelfrijdende technologie zoals one-pedal driving en actieve rijbaanhulp zal aanwezig zijn.

Elektrische Seat in 2020

Iedere zes maanden een nieuwe Seat

Seat wil blijven groeien en volgens CEO Luca de Meo gaat het merk daarom “tot 2020 iedere zes maanden een nieuwe auto introduceren”. Eerst is het de beurt aan de Seat Tarraco, een grote zevenzits-SUV, en de Cupra Ateca, een sportieve versie van de Ateca. Beide auto’s kan u vanaf eind dit jaar leasen. 2020 wordt het jaar van elektrificatie voor Seat, met de allereerste e-Seat en een plug-in hybrideversie van de Seat Leon. Ook komt er nog een Arona op aardgas en een compleet nieuwe Crossover Utility Vehicle.

Lease een elektrische auto met vriendelijke bijtelling bij ActivLease

Bij ActivLease zijn we overtuigd van elektrisch rijden en daarom juichen we de toekomstplannen van Seat toe. Bent u al klaar voor het nieuwe leasen? ActivLease is uw elektrische lease expert en heeft een grote voorraad elektrische modellen beschikbaar. Kies voor emissievrij rijden en u profiteert ook in 2018 van de gunstige bijtelling van vier procent. Vraag een leaseofferte aan en onze vriendelijke medewerkers gaan meteen voor u aan de slag!

Bron: Seat

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogEerste elektrische leaseauto van Seat komt in 2...