ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogEerste snelladers van 400 kilowatt gekocht door...

Eerste snelladers van 400 kilowatt gekocht door Britten

16-05-2017

Eerste snelladers van 400 kilowatt gekocht door Britten

Moderne elektrische auto’s krijgen telkens grotere accupakketten voor een hogere actieradius. Daarom stijgt de vraag naar betere snelladers ook. Chargepoint is ’s werelds grootste producent van laadoplossingen voor elektrische auto’s. Het bedrijf heeft de eerste 200 stuks verkocht van snelladers met een vermogen van 400 kilowatt. Dit type snellader kan nog vlugger het accupakket van uw leaseauto opladen. De koper is het Britse InstaVolt, dat in Groot Brittannië het laadnetwerk beheert. ActivLease verwacht dat de 400 kilowatt snelladers ook Nederland spoedig zullen bereiken.

Chargepoint Express Plus

Chargepoint introduceerde de 400 kilowatt snellader reeds eerder onder de noemer Chargepoint Express Plus-station. Uitdaging is het gegeven dat Chargepoint geen eigen laadstations exploiteert. Daarom moest er eerst een koper gevonden worden en die vond Chargepoint in Groot Brittannië. Momenteel telt het land 90.000 elektrische auto’s maar dat aantal wordt 1,2 miljoen, als de schattingen voor 2020 kloppen.

Honderden kilometers opladen binnen vijftien minuten

In het persbericht meldt Chargepoint dat hun snellader van 400 kilowatt binnen een kwestie van een kwartier honderden kilometers actieradius kan opladen. De Nederlandse snelladers van nu kunnen ongeveer in een half uur de actieradius van de gemiddelde stekkerauto opladen. Daar komt bij dat de Chargepoint snelladers future proof zijn. Ze zijn modulair opgebouwd en kunnen het laadvermogen aanpassen zodat de huidige elektrische auto’s al opgeladen kunnen worden.

Chargepoint Express Plus

Elektrische auto leaseofferte van ActivLease

Het duurt niet lang volgens Chargepoint voor de volgende landen zich aandienen om de verbeterde snelladers te installeren. Nederland blijft ook investeren in het laadnetwerk en de verkoop van volledig elektrisch aangedreven leaseauto’s blijft groeien. ActivLease is uw elektrische leaseprofessional en heeft een grote voorraad elektrische auto’s beschikbaar voor een zakelijke lease. Met 4% bijtelling is het ook uiterst voordelig om in een milieuvriendelijke auto te rijden. U kan thuis een laadstation installeren voor uw leaseauto, kijk hier naar onze aanbiedingen. Onze vriendelijke leaseprofessionals staan voor u klaar.

Bron: Duurzaam Bedrijfsleven

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ferdy van der Craats
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogEerste snelladers van 400 kilowatt gekocht door...