ActivLease
085 - 90 229 29

Home>Informatie>Autolease blog>Eerste snelladers worden bij Shell tankstations...

Eerste snelladers worden bij Shell tankstations geplaatst

27-07-2017

Eerste snelladers worden bij Shell tankstations geplaatst

Er zijn plannen om voor het einde van 2017 snelladers te plaatsen bij tankstations van Shell in Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Dat heeft Allego, dochterbedrijf van Alliander, reeds bevestigd. Snelladers kunnen elektrische auto’s uiterst snel opladen. Binnen een half uur kan gemiddeld tot driekwart van een accu opgeladen worden. Door de toename van elektrische leaserijders neemt de vraag ook toe naar een groter laadnetwerk. U kan daarnaast een laadpaal op eigen terrein laten installeren door ons. ActivLease is uw elektrische leaseintermediair met een grote voorraad elektrische leaseauto’s.

De eerste snelladers van 50 kilowatt worden bij Shell tankstations in de Randstad geplaatst. In het Verenigd Koninkrijk krijgen Groot-Londen en Derby voorrang met het installatieproces.

Shift naar elektrische mobiliteit

Anja van Niersen, CEO van Allego, schrijft in het persbericht: We zijn trots op de samenwerking met Shell, om te werken aan de transitie naar schonere mobiliteit. We zien dat steeds meer mensen de shift naar elektrische mobiliteit willen maken, maar het gebrek aan goede laadinfrastructuur vormt vaak nog een obstakel. Allego en Shell willen dit obstakel wegnemen door te voorzien in een betrouwbaar laadnetwerk, toegankelijk voor alle elektrische auto’s.”

Allego heeft laadstations voor elektrisch vervoer als specialisatie en beheert meer dan 5000 laadpunten in verscheidene Europese landen. De toevoeging van snellaadpunten bij drukbezochte Shell tankstations, zal een heuse aanwinst worden voor het Nederlandse laadnetwerk. U kan ook op andere locaties snelladen en daarvan vindt u een overzicht op deze website.

Elektrische auto snelladen

Snellaadstations actief eind 2017

Naar verwachting heeft Allego de snellaadstations op alle Randstad locaties operationeel aan het eind van 2017. ActivLease heeft een grote voorraad elektrische auto’s die snel leverbaar zijn voor leasing. Wij helpen ook met de installatie van een thuislaadstation of laadpaal, zodat u altijd tijdig kan opladen. Elektrisch rijden wordt de toekomst en is in 2017 uiterst voordelig door de vriendelijke bijtelling van vier procent. Vraag een leaseofferte aan of neem contact op met onze vriendelijke leaseprofessionals.

Bron: Duurzaam Bedrijfsleven

Tags
Laadpalen
Relevante artikelen

Aldi plaatst 28 snellaadstations voor gratis opladen in Duitsland

24-08-2018 | Het aantal elektrische auto's op de weg groeit dus moeten er ook meer laadpunten e...

Lees verder

Eerste laadpaal in Delft uitgerust met AED defibrillator

19-07-2018 | Elektrische laadpalen schieten als paddenstoelen uit de grond en maken van Nederla...

Lees verder

Nederland heeft het grootste aantal laadpalen van alle Europese landen!

12-07-2018 | Nederlanders kiezen steeds vaker voor een elektrische lease auto en een logisch ge...

Lees verder

Opladen van elektrische auto goedkoper en efficiënter door Qurrent pilot

10-11-2017 | Energieleverancier Qurrent heeft een Slim Laden App ontwikkeld voor leaserijders v...

Lees verder