ActivLease
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.4/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogEindelijk in het echt: de Polestar 2 van dichtb...

Eindelijk in het echt: de Polestar 2 van dichtbij bekeken

27-07-2020

Eindelijk in het echt: de Polestar 2 van dichtbij bekeken

Vanaf deze zomer is eindelijk de Polestar 2 te leasen. De langverwachte elektrische Zweed gaat met zijn spraakmakende design en grote actieradius de strijd aan met de Tesla Model 3. Polestar is de auto al flink aan het promoten en om geïnteresseerden kennis te laten maken met het nieuwe model heeft Polestar nu 4 zogenaamde Spaces geopend in Nederland. Hier kan de auto uitgebreid worden bekeken. Als EV expert zijn we bij ActivLease erg benieuwd naar deze nieuwkomer, dus besloten we de Polestar snel in levende lijve te gaan bekijken.

Geen dealers maar Spaces

De Polestar 2 is alleen online te bestellen. Daarom zijn de Spaces een uitkomst voor iedereen die de Polestar zou willen leasen, maar de auto eerst in het echt wil zien. Het is een nieuw merk waar design hoog in het vaandel staat, dus daarom is het goed om de auto uitgebreid te bekijken en te beleven. De versie die wij kunnen bewonderen is de Performance uitvoering, met gele remklauwen en extra sportieve ophanging. Meteen valt op dat de auto verschillende designelementen leent van Volvo. Zo hebben bijvoorbeeld de LED koplampen dezelfde vorm. Verder oogt de Polestar een stuk minimalistischer, zelfs de logo's zijn slechts als een reliëf op de auto verwerkt.

IMG_4894 IMG_4895 IMG_4899 IMG_4903 IMG_4911

Prachtig afgewerkt interieur met weinig fysieke knoppen

Na het instappen valt het grote touchscreen met het formaat van een forse tablet meteen op. Het grootste deel van de bediening zal via dit scherm werken en het ziet er gelukkig overzichtelijk uit met grote knoppen. Ook valt de ‘versnellingspook’ op, die deels doorzichtig is met een verlicht Polestar logo. Erg fraai gedaan! Het geheel voelt zeer mooi afgewerkt aan. Dan vinden we nog een digitaal instrumentarium achter het stuur. De functies op dit scherm zijn te bedienen via de knoppen op het stuurwiel. De indeling hiervan lijkt overigens ook erg op die van Volvo.

De Polestar 2 is nu te leasen bij ActivLease

De Polestar 2 maakt zeker indruk bij deze eerste kennismaking, dus dat beloofd veel goeds! Ook de overige specificaties zien er goed uit: een actieradius van 470 kilometer, de eerste auto met Android besturingssysteem en het duurzame vegan interieur. Ook bij de eerste testritten maakte de auto al een goede indruk. De Polestar 2 is te bestellen bij ActivLease. Wij voorzien u graag van een scherpe, vrijblijvende leaseofferte!

Lease acties voor de Polestar Polestar 2 bij ActivLease

78kWh Long Range AWD Incl. Pilot Plus pakket
Polestar Polestar 2
Laagste prijs
78kWh Long Range AWD Incl. Pilot Plus pakket
Netto bijtelling:
€ 207,-
Actieradius:
470 km
Leaseprijs:
€ 739,-
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.4/10
Nikki Bousie
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.