ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogGeneral Motors wil circa 20 elektrische auto's...

General Motors wil circa 20 elektrische auto's in range hebben in 2023

11-10-2017

General Motors wil circa 20 elektrische auto's in range hebben in 2023

Ook bij General Motors wordt beseft dat de elektrische omslag eraan komt. Leaserijders wereldwijd geven constant meer de voorkeur aan een elektrisch model, mede door beleid dat duurzaam rijden beloont. In Nederland kan u nu bijvoorbeeld een elektrische auto leasen met de vriendelijke bijtelling van vier procent. General Motors komt daarom met een uiterst indrukwekkende belofte. In 2023 wil de autofabrikant tenminste 20 elektrische modellen in zijn programma hebben. In het komend anderhalf jaar zullen reeds twee nieuwe elektrische auto’s geïntroduceerd worden. General Motors levert in Nederland ook de compleet elektrisch aangedreven Opel Ampera-e. U kan voor dat model een leaseofferte aanvragen bij ActivLease.

Opel Ampera-e leasetopper van General Motors

Momenteel is de Opel Ampera-e (genaamd Chevrolet Bolt in de VS) de enige keus voor de elektrische leaserijder die bij General Motors shopt. Maar daar moet gauw verandering in komen zo zegt Executive Vice President Mark Reuss. De komende zes jaar belooft hij minstens twintig nieuwe stekkerauto’s te lanceren op de wereldwijde markten

Geen verbrandingsmotor meer

Het is een belofte die niet onderdoet voor de eerder gemaakte beloftes van concurrenten zoals Volkswagen, Volvo en het samenwerkingsverband Renault-Nissan-Mitsubishi. General Motors neemt samen met een bijzonder groot deel van de auto-industrie forse stappen richting de elektrische omslag. Executive Vice President Mark Reuss doet zelfs een nog opmerkelijkere belofte, General Motors gaat afscheid nemen van de verbrandingsmotor! In dit geval durft Reuss nog geen jaartal te noemen maar het is desalniettemin een belofte.

Opel Ampera-e

General Motors was in 1996 een pionier door als eerste fabrikant in de wereld een elektrische auto massaal te produceren. Althans met circa 1100 exemplaren werd de EV1 massaal geproduceerd voor een elektrisch voertuig. De EV1 was uiterst populair onder rijkere Amerikanen maar werd teruggeroepen en vernietigd wat General Motors wel imagoschade bezorgde. De Chevrolet Bolt en Opel Ampera-e zijn grote stappen in de goede richting.

Opel Ampera-e leasen doet u bij ActivLease met vriendelijke bijtelling

U kan de Opel Ampera-e leasen bij ActivLease vanaf 479 euro per maand. De Ampera-e heeft een grote elektrische actieradius en u profiteert meteen van de vriendelijke bijtelling van vier procent. U kan een leaseofferte aanvragen bij onze vriendelijke medewerkers die u bij iedere stap helpen. ActivLease helpt u zelfs bij de installatie van een laadpaal op eigen terrein. Kies samen met ActivLease voor de elektrische overstap.

Bron: Autovisie

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogGeneral Motors wil circa 20 elektrische auto's...