ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogGoogle brengt YouTube, Zoom en meer populaire a...

Google brengt YouTube, Zoom en meer populaire apps naar elektrische auto's

11-05-2023

Google brengt YouTube, Zoom en meer populaire apps naar elektrische auto's

Nederlanders zitten gemiddeld zo’n 10 uur per week in hun auto. Daarmee groeit de behoefte aan entertainment en manieren om onderweg met elkaar in contact te blijven. Vooral bij elektrische auto’s waarmee we regelmatig een oplaadpauze moeten nemen. We hebben al veel van onze favoriete apps op het scherm in de auto staan, maar modellen met ingebouwde Google-services krijgen er binnenkort nog meer handige features bij. Filmpjes bekijken op YouTube, even videobellen via Zoom, het kan allemaal!

YouTube

De grootste toevoeging is de mogelijkheid om YouTube video’s te bekijken op het scherm voorin de auto. De app is er voor auto’s met ingebouwde Google-services aan boord zoals die van Polestar, Volvo en Renault. Ook Ford heeft laten weten dat het zijn nieuwe modellen gaat voorzien van Googles besturingssysteem. Om veiligheidsredenen kan dat natuurlijk alleen als de auto geparkeerd staat.

Videovergaderen met Zoom

“Wat Tesla kan, kunnen wij ook”, dachten ze bij Google. Want naast YouTube komt de update met videovergader apps zoals Zoom en Microsoft Teams. Audio only, uiteraard. We hoeven in ieder geval geen meeting meer te missen! Een andere update is voor Google Assistant. Deze functie geeft voortaan suggesties voor korte antwoorden op berichten die u onderweg ontvangt.

Efficiënter navigeren

Ook de populaire navigatieapp Waze komt naar voertuigen met Google built-in. Dat is vooral goed nieuws voor mensen met elektrische auto’s. De app maakt navigeren een stuk efficiënter doordat gebruikers allerlei navigatiedetails kunnen delen, zoals verkeersinformatie, ongevallen, flitspalen en wegwerkzaamheden, maar ook de locaties en beschikbaarheid van laadpalen in de buurt.

Zoom voor auto's met Google built-in

Elektrische auto zakelijk leasen? Bekijk onze aanbiedingen!

Het lijkt erop dat de toekomst van autorijden steeds meer verbonden zal zijn met entertainment en slimme technologieën die ons onderweg zullen helpen. Het aanbod in-car apps wordt steeds groter en dat maakt het dagelijkse autorijden leuker en gemakkelijker – vooral voor EV-rijders die af en toe de batterij van hun auto moeten opladen. Interesse in elektrisch leasen? Voor modellen als de Polestar 2, Volvo XC40 en C40 Recharge en Renault Megane E-Tech, hebben we op dit moment prachtige aanbiedingen die u niet wil missen. Liever iets anders? Onze adviseurs helpen u graag verder!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogGoogle brengt YouTube, Zoom en meer populaire a...