ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Hyundai Kona Electric tikt 100.000 stuks aan, stapt u ook dit jaar in?

24-08-2020

Hyundai Kona Electric tikt 100.000 stuks aan, stapt u ook dit jaar in?

Hyundai heeft een mijlpaal te vieren. Deze zomer heeft het merk namelijk de 100.000e Kona Electric verkocht! De Kona Electric is een erg populair model gebleken dankzij zijn opvallende compacte SUV ontwerp en zeer ruime actieradius. Hyundai heeft hierdoor maar 2,5 jaar nodig gehad om tot de 100.000 exemplaren te komen. In het eerste jaar waren er ook nog eens leveringsproblemen, dus dat maakt het extra knap! Bent u de volgende die instapt in deze praktische en ruime EV? Bij ActivLease is hij snel leverbaar! Vraag hier direct een leaseofferte aan.

De helft van de Nederlandse Kona’s is elektrisch

Ook in Nederland doet de Kona het erg goed. Hier zijn er tot nu toe bijna 15.000 Kona’s verkocht. En maar liefst ruim de helft daarvan zijn volledig elektrisch (bijna 7.700). Voor een derde van alle Nederlandse Kona’s gaat het om de hybride uitvoering. De benzine uitvoering blijkt het minst populair, want maar 16% van de Nederlandse Kona’s rijdt alleen op benzine.

Nu met een nóg groter bereik

Een van de belangrijkste pluspunten van de elektrische Kona is de grote actieradius. Onlangs is het bereik zelfs nog groter geworden dankzij een update. Dit ligt nu op 305 kilometer volgens WLTP voor de 39 kWh uitvoering en met het 64 kWh accupakket kan de Kona zelfs 484 kilometer rijden. Er zijn maar weinig EV’s in dezelfde prijsklasse die een vergelijkbare actieradius hebben. Daarbij is de Kona ruim van binnen en voorzien van luxe eigenschappen zoals stoelventilatie, een Head-up display en adaptieve cruise control. Via het nieuwe 3 fase laadsysteem is de Kona nu ook sneller dan ooit weer op te laden.

Snel leverbaar, dus nog dit jaar rijden

Wilt u snel instappen in de populaire Kona Electric? Wij hebben goed nieuws, want bij ActivLease is de Kona dit jaar nog snel leverbaar. U kunt daardoor niet alleen snel rijden, u profiteert ook nog van de extra gunstige 8% bijtelling die alleen dit jaar nog geldt. Neem gerust contact op met een van onze medewerkers, of vraag hier direct een vrijblijvende leaseofferte aan.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogHyundai Kona Electric tikt 100.000 stuks aan, s...