ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogMG Marvel R Electric richtprijzen én nieuwe spe...

MG Marvel R Electric richtprijzen én nieuwe specificaties bekend!

22-06-2021

MG Marvel R Electric richtprijzen én nieuwe specificaties bekend!

De eerder dit jaar gepresenteerde en veelbelovende MG Marvel R Electric kent weer wat minder geheimen. MG heeft zijn nieuwe vlaggenschip tot in de kleinste details uitgelicht. Zelfs de orderboeken zijn al geopend! Dit najaar komt de elektrische crossover naar Nederland en de richtprijs voor de Marvel R is tussen 40.000 en 50.000 euro. Uiteraard kunt u voor een zakelijke lease terecht bij ActivLease zodat u nog profiteert van de lage 12% bijtelling. In deze blog nemen we de belangrijkste nieuwe highlights van de MG Marvel R onder de loep.

3 elektromotoren

Met de Marvel R Electric mikt het merk duidelijk op een hoger segment dan de MG ZS EV en MG EHS. Dat is bijvoorbeeld te zien aan het leverprogramma van de elektrische auto. De basisversie heeft achterwielaandrijving (RWD), 132 kW vermogen en een WLTP-actieradius van 402 km. Dan is er de topversie met Tri-Motor vierwielaandrijving (AWD), een vermogen van 212 kW en een rijbereik van 370 km. Deze versie accelereert bovendien van 0-100 km/u in slechts 4,9 seconden en dat maakt hem even snel als de Volvo XC40 Recharge!

70 kWh accupakket

MG levert de Marvel R met een 70 kWh accupakket. Normaal opladen kan met een 11 kW 3-fase boordlader. Snelladen kan natuurlijk ook en volgens MG duurt het ongeveer 40 minuten om van 5% tot 80% te laden. Handig is de standaard ingebouwde warmtepomp. Die zorgt ervoor dat de accu wordt voorverwarmt voor optimale laadprestaties.

MG Marvel R Electric

Vehicle-to-load

De Marvel R is daarnaast verrassend praktisch. Er is een vehicle-to-load functie waarmee de accu andere apparaten van stroom kan voorzien, zoals een laptop, elektrische fiets of zelfs een andere elektrische auto. Ideaal voor tijdens een gezinsuitje. Het maximale trekgewicht van de Marvel R is 750 kilo en is dus geschikt voor een aanhanger, caravan of fietsendrager. In de kofferbak past 357 liter, en de RWD-versie heeft zelfs een frunk met 150 liter extra bagageruimte.

19,4 inch touchscreen

Bij de onthulling van de Marvel R waren we onder de indruk van het 19,4 inch touchscreen. Goed nieuws is dat het scherm standaard aanwezig is op zowel de Comfort, Luxury als Performance uitvoering. Het geheel nieuwe infotainmentsysteem, genaamd MG iSMART, huisvest allerlei functies zoals digitale radio, Apple CarPlay, real time verkeersinformatie, weersvoorspellingen en muziek via Amazon Prime. Updates kunnen ‘gewoon’ over-the-air worden gedownload. Er komt ook een smartphone-app om de auto op afstand te bedienen.

MG Marvel R Electric

MG Marvel R Electric

MG Pilot

Als het gaat om rijhulp is de Marvel R helemaal up-to-date. Onder de naam MG Pilot heeft de auto 14 verschillende ADAS-systemen aan boord voor meer veiligheid en comfort, waaronder rijbaanassistent, vermoeidheidswaarschuwing, een systeem dat waarschuwt voor botsinggevaar én een systeem dat de auto goed op de weg houdt.

MG Marvel R Electric leasen kan bij ActivLease

Dit najaar kunt u de MG Marvel R Electric leasen en de vanafprijs ligt zoals gezegd tussen de 40.000 en 50.000 euro. Daarmee lijkt MG een interessant alternatief te bieden voor o.a. de Volvo XC40 Recharge, Audi Q4 e-tron en Hyundai IONIQ 5 die wij dit jaar nog kunnen leveren Zodra de definitieve prijzen bekend zijn vindt u deze op ActivLease maar u kunt natuurlijk al contact opnemen voor een reservering bij onze lease adviseurs!

Bron: MG Europe

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogMG Marvel R Electric richtprijzen én nieuwe spe...