ActivLease
085 - 90 229 29

Home>Informatie>Autolease blog>Orderboeken geopend voor elektrische BMW iX3 in...

Orderboeken geopend voor elektrische BMW iX3 in Noorwegen

12-09-2018

Orderboeken geopend voor elektrische BMW iX3 in Noorwegen

Eerder dit jaar onthulde BMW zijn eerste volledig elektrische SUV: de BMW iX3. Hoewel de productie pas in 2020 begint, heeft BMW de orderboeken in Noorwegen al geopend. Vroege bestellers kunnen daar een aanbetaling doen van 15.000 Noorse kronen, ongeveer 1.500 euro. Daarmee zijn ze gegarandeerd van een voorste plek in de wachtrij. Wilt u er ook meteen bij zijn zodra de BMW iX3 in Nederland is te bestellen? Neem dan contact op met onze leaseprofessionals. Zij houden u op de hoogte van het laatste nieuws!

Elektrische versie van de BMW X3

Het aannemen van vroege bestellingen voor de BMW iX3 is een slimme zet. De vraag naar elektrische auto’s is namelijk nergens zo groot als in Noorwegen. Bovendien blijft BMW hiermee in het spoor van concurrenten zoals de Audi e-tron en Mercedes-Benz EQC, die vanaf 2019 al beschikbaar zijn. Met de komst van de elektrische X3 blijft het aanbod premium EV’s in rap tempo stijgen en dat is fantastisch nieuws voor leaserijders.

BMW iX3 actieradius

Dankzij het nieuwe aandrijfsysteem van BMW is de iX3 een leaseauto om in de gaten te houden. De accu heeft een capaciteit van 70 kWh en dat levert volgens WLTP maar liefst 400 km range op. Ruim voldoende voor dagelijks zakelijk gebruik! De elektrische SUV werkt daarnaast met de allernieuwste 150 kW snelladers, zodat het opladen niet langer dan een half uur hoeft te duren. Deze klinkende cijfers zijn weliswaar van toepassing op het conceptmodel, maar die zal niet veel anders zijn dan de productieversie.

Elektrische BMW leasen doet u het best bij ActivLease

ActivLease is uw expert in elektrisch leasen. De BMW iX3 kunt u naar verwachting spoedig bij ons reserveren voor een operational of financial lease. Onze vriendelijke medewerkers nemen contact met u op zodra de prijzen en levertijden bekend zijn. Wist u dat BMW nog veel meer emissievrije modellen op de markt gaat brengen? Een elektrische BMW leasen is extra aantrekkelijk vanwege de gunstige vier procent bijtelling. Uiteraard kunt u een kijkje nemen in de grote voorraad EV’s die wij momenteel aanbieden en gelijk een persoonlijke leaseofferte aanvragen. Met ActivLease maakt u zorgeloos de elektrische overstap!

Bron: BMW Noorwegen

Relevante artikelen

BMW 330e krijgt meer vermogen en verbeterde elektrische actieradius

14-11-2018 | De nieuwe BMW 3-serie sedan was ongetwijfeld één van de hoogtepunten tijdens de Au...

Lees verder

BMW Vision iNEXT - de nieuwe basis voor zelfrijdende auto's?

07-11-2018 | Hoe brengen we straks onze tijd door in een auto als deze helemaal zelf kan rijden...

Lees verder

Dit is de reusachtige BMW X7, begin 2019 leasen bij ActivLease!

18-10-2018 | Kan een SUV voor u niet groot genoeg zijn? Dan hebben we goed nieuws, want BMW hee...

Lees verder

Nieuwe BMW 3 Serie maart 2019 leverbaar. Lease hem bij ActivLease!

05-10-2018 | Na 7 jaar wachten is het dan eindelijk een feit: BMW komt met een nieuwe 3 Serie e...

Lees verder
Onze klanten beoordeelden ons met een:
9.2/10
Joost Klaver
Nikki Bousie
Maarten Oortman
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.