ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Polestar gunt ons een eerste blik op de Polestar 5

24-11-2021

Polestar gunt ons een eerste blik op de Polestar 5

Het gaat nog even duren voor hij onthuld wordt, maar Polestar laat al zien wat we ongeveer van de Polestar 5 kunnen verwachten. Het lijkt erop dat de Polestar 5 in grote lijnen de productieversie van de Polestar Precept conceptauto gaat worden. Polestar wil de komende jaren flink aan de weg gaan timmeren met het maken van elektrische modellen met de focus op luxe en performance. Met de Polestar 2 had het merk meteen een succesnummer te pakken, want dit is nog steeds een populaire elektrische leaseauto.

Polestar 5 is een evolutie van de Precept

Waar de Polestar 2 nog invloeden had van zustermerk Volvo, heeft Polestar met de Precept nog meer een eigen designtaal neergezet. Deze wordt doorgevoerd in de toekomstige modellen van het Zweedse merk. De Polestar 5 ziet er op de beelden al behoorlijk productieklaar uit. De suïcide deuren van de Precept zijn verdwenen en hebben plaats gemaakt voor normale portieren. Verder loopt de achterkant ten opzichte van de Precept minder recht af naar beneden en oogt de auto iets gestroomlijnder dan de hoekige Precept. Wat ons betreft erg fraai!

Polestar Precept

Eerst komen nog de Polestar 3 en 4

We moeten nog wel even geduld hebben tot de Polestar 5 ook daadwerkelijk te leasen is. Waarschijnlijk gaat de auto in 2024 in productie. Eerst moet volgend jaar de Polestar 3 verschijnen. Dit wordt een elektrische en premium crossover suv die ook duidelijk geïnspireerd is op de Precept. Ook hiervan heeft Polestar al een teaser afbeelding vrijgegeven. Daarna verschijnt logischerwijs de Polestar 4, maar daarover is nog weinig bekend.

Polestar Precept

Polestar leasen bij ActivLease

Hoe zit het dan met de specificaties van de Polestar 5? Daarover is nog weinig bekend, maar van een elektrische sportsedan mogen we aardig wat verwachten. De gele remklauwen op de teaser afbeelding verraden al dat er een Performance Pack mogelijk zal zijn. Wij denken daarom dat de Polestar 5 zou kunnen gaan concurreren met de Tesla Model S of de Audi e-tron GT. Wilt u niet wachten en nu al een Polestar leasen? Bij ActivLease hebben we nog Polestar 2 exemplaren met een scherp leasetarief. Vraag hiervoor een vrijblijvende leaseofferte aan, of neem direct contact op met ons team.

Lease acties voor de Polestar Polestar 2 bij ActivLease

63kWh Single Motor Standard Range 165kW aut
Polestar Polestar 2
Beste prijs
63kWh Single Motor Standard Range 165kW aut
Netto bijtelling:
€ 182,-
Actieradius:
420 km
Leaseprijs:
€ 539,-
78kWh Single Motor Long Range 170kW aut
Polestar Polestar 2
Nieuw
78kWh Single Motor Long Range 170kW aut
Netto bijtelling:
€ 209,-
Actieradius:
515 km
Leaseprijs:
€ 569,-
78kWh Long Range Launch Edition, SNEL LEVERBAAR, OP = OP!
Polestar Polestar 2
Superdeal
78kWh Long Range Launch Edition, SNEL LEVERBAAR, OP = OP!
Netto bijtelling:
€ 277,-
Actieradius:
470 km
Leaseprijs:
€ 649,- € 619,-
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogPolestar gunt ons een eerste blik op de Polestar 5