ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Rivian R1T is de ultieme pick-up om mee te kamperen

16-08-2019

Rivian R1T is de ultieme pick-up om mee te kamperen

Vorig jaar onthulde het nieuwe automerk Rivian hun volledig elektrische pick-up, de R1T. Die wist meteen te imponeren met een enorme actieradius, veel vermogen en een ongekende trekkracht. Inmiddels zijn er ook elektrische pick-ups van Tesla en Ford op komst die ongetwijfeld even sterk en snel worden. Dus hoe gaat Rivian zich onderscheiden van de concurrentie? De unieke accessoires die we voorbij zien komen lijken het antwoord te geven.

Uitschuifbare keuken

Een van de gaafste functies van de R1T zit verborgen in het geraamte van de elektrische auto. Achter de passagierscabine is een handige laadtunnel aangebracht waar allerlei gereedschappen, langwerpige bagage en accessoires in passen. Een van de accessoires die Rivian zelf gaat aanbieden is een compleet uitschuifbare keuken! Het kookstel is gemaakt van recyclebaar materiaal en wordt aangedreven door de 180 kWh batterij in de auto. Ideaal om mee te kamperen dus.

In onderstaand filmpje ziet u hoe u hoe het werkt. Wie weet welke praktische accessoires Rivian nog meer in de planning heeft?

Panoramadak met slim glas

Wie klaar is met elektrisch kokerellen kan het comfort van de auto opzoeken en zich vergapen aan het sfeervolle panoramadak. Dat is geen gewoon dak, maar bestaat uit slim glas dat naar wens verduisterd of transparant gemaakt kan worden via het centrale touchscreen. Rivian zegt ook andere daksoorten te gaan aanbieden, zoals een normaal panoramadak, een schuifdak of een standaard gesloten dak.

Extern accupakket

Ook uniek aan de R1T pick-up is het externe accupakket dat Rivian aanbiedt. Deze extra batterij kan in de laadcabine van de auto gemonteerd worden en geeft een aanzienlijke actieradius boost. Een mooie uitkomst als u gaat kamperen of een extra lange en zware klus voor de boeg hebt.

Rivian R1T

Elektrische Rivian R1T leasen bij ActivLease

De Amerikaanse lancering van de Rivian R1T moet eind 2020 plaatsvinden en bij ActivLease hopen we dat de elektrische pick-up spoedig voor Nederlandse leaserijders beschikbaar komt. Tot die tijd kunt u alle ontwikkelingen in de gaten houden via onze nieuwspagina. Elektrisch rijden is ook de komende jaren zeer aantrekkelijk vanwege fiscale voordelen zoals de lage bijtelling. Bent u al van plan de overstap te maken? ActivLease is de expert die u graag op weg helpt!

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogRivian R1T is de ultieme pick-up om mee te kamp...