ActivLease
98% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

Tesla is begonnen met het uitleveren van de eerste Model S Plaid modellen

15-06-2021

Tesla is begonnen met het uitleveren van de eerste Model S Plaid modellen

Begin dit jaar heeft Tesla de vernieuwde Model S digitaal gepresenteerd. In Amerika is nu inmiddels een begin gemaakt met het uitleveren van de eerste nieuwe modellen van de Model S Plaid. Dit is de nieuwe en bizar snelle variant die straks naast de eveneens vernieuwde gewone Model S te leasen is. Tijdens een speciaal evenement, om de introductie van het nieuwe model te vieren, maakte Tesla baas Elon Musk bekend dat de eerste 25 klanten hun nieuwe Tesla inmiddels hebben ontvangen.

Duizelingwekkende prestaties

De Model S Plaid is het nieuwe topmodel van de Model S en vervangt daarmee de Performance. Dankzij een derde elektromotor in de Plaid zijn de prestaties nog indrukwekkender dan voorheen. Met een vermogen van 1021 pk accelereert de auto in 2,1 seconden naar 100 kilometer per uur. Volgens Tesla is het dan ook de snelst accelererende auto die op dit moment in productie is. De topsnelheid ligt op maar liefst 322 kilometer per uur. Dit alles gaat gelukkig niet ten koste van de actieradius, want op een volle accu moet de Model S Plaid 628 kilometer kunnen rijden. Met de voortaan standaard aanwezige warmtepomp kan deze actieradius ook tijdens extreme temperaturen worden gehaald.

De Model S is op alle fronten aangepakt

Dankzij subtiele aanpassingen aan het design is de Model S aerodynamischer dan ooit. Maar van alle vernieuwingen in de Model S springt het interieur, met het bijzonder gevormde stuurwiel, het meest in het oog. Het centrale touchscreen is voortaan horizontaal, om het beter geschikt te maken voor films en games. Ook de passagiers achterin gaan er flink op vooruit, met een eigen touchscreen tussen de voorstoelen. Tesla beloofd games die vergelijkbaar zijn met die van de nieuwste spelcomputers én compatibiliteit met draadloze controllers. In het filmpje hieronder legt Elon Musk zelf alle highlights van de nieuwe Model S Plaid uit.

 

De nieuwe Model S Plaid is in 2022 te leasen bij ActivLease

Met de Model S Plaid slaat Tesla terug naar de Porsche Taycan en de Lucid Air. Terwijl in Amerika de eerste Model S Plaid modellen langzaamaan op de weg te zien zijn, moeten we in Nederland nog iets langer wachten tot hij te leasen is. Begin 2022 zouden hier de eerste modellen geleverd moeten worden. Het wordt dan een drukke periode voor Tesla, want ook de Model Y staat nog voor het eind van dit jaar gepland. Wilt u dit jaar nog een Tesla leasen met slechts 12% bijtelling? Kijk dan eens naar onze voorraadmodellen van de Model S, of van de populaire Model 3.

Lease acties voor de Tesla Model S bij ActivLease

90kWh Long Range AWD - NU MET 663 KM ACTIERADIUS!
Tesla Model S
Beste prijs
90kWh Long Range AWD - NU MET 663 KM ACTIERADIUS!
Netto bijtelling:
€ 488,-
Actieradius:
663 km
Leaseprijs:
€ 1.069,-
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ernst-Jan Hulsker
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogTesla is begonnen met het uitleveren van de eer...