ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogTesla Model 3 krijgt accu's van 50 kWh en 75 kW...

Tesla Model 3 krijgt accu's van 50 kWh en 75 kWh

16-08-2017

Tesla Model 3 krijgt accu's van 50 kWh en 75 kWh

Informatie over de onlangs gelanceerde Tesla Model 3 komt gestaag binnen. De uiterst populaire elektrische auto van het Amerikaanse bedrijf heeft torenhoge orders en ook ActivLease ontvangt veel interesse van Nederlandse leaserijders. Volgens ingewijden hebben rijders straks de keuze uit twee accupakketten. Standaard bevat de Tesla Model 3 een accupakket van 50 kilowattuur en dat kan voor een hogere prijs uitgebreid worden naar een accupakket van 75 kilowattuur.

75 kWh accu levert circa 500 kilometer actieradius

De basisuitvoering van Tesla Model 3 zou met 50 kWh een bereik van 355 kilometer kunnen halen. De uitbreiding met 75 kWh accu haalt circa 500 kilometer. In allebei de gevallen scoort de Tesla Model 3 met die actieradius uiterst goed ten opzichte van elektrische auto’s in dezelfde prijscategorie. De Tesla Model 3 bevat ook veel technologie en designelementen van de premium elektrische broers, de Tesla Model S en Model X, die u reeds kan leasen via ActivLease.

Tesla Model 3 leasen in Nederland

De Tesla Model 3 wordt sinds ruim een maand geproduceerd in de Tesla-fabriek van Elon Musk. De duurdere uitvoering krijgt de eerste maanden voorrang maar de productie wordt nog dit jaar vergroot naar 20.000 elektrische leaseauto’s vanaf december. Tesla verkocht begin augustus 1,8 miljard dollar aan bedrijfsobligaties, dat kapitaal wordt spoedig benut om de productie verder te vergroten.

Tesla Model 3 leasen bij ActivLease

ActivLease is uw Tesla leaseintermediair

Er is nog geen officiële Nederlandse leveringsdatum voor de Tesla Model 3 maar een realistische schatting is dat ActivLease eind 2018 de eerste Model 3 kan leveren voor leasing. ActivLease is uw elektrische leaseintermediair met brede kennis over de duurzame automarkt en een grote voorraad Tesla’s. Wilt u een Tesla Model S leasen of een Tesla Model X lease afsluiten? Dat kan direct door een leaseofferte aan te vragen of een van onze vriendelijke medewerkers te contacteren. Een Tesla leasen in 2018 komt met de vriendelijke bijtelling van vier procent. ActivLease kan u ook helpen met de installatie van een laadpaal op eigen terrein. Zo wordt uw elektrische overgang uiterst eenvoudig en rijdt u binnenkort nog in een nieuwe Tesla leaseauto.

ActivLease houdt u op de hoogte van het laatste Tesla Model 3 nieuws.

Bron: NU.nl

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogTesla Model 3 krijgt accu's van 50 kWh en 75 kW...