ActivLease
97% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogVideo: Peugeot e-Legend in actie. Volledig elek...

Video: Peugeot e-Legend in actie. Volledig elektrisch en zelfrijdend!

11-06-2019
Video: Peugeot e-Legend in actie. Volledig elektrisch en zelfrijdend!

Peugeot wist vorig jaar op meerdere autoshows de aandacht te trekken met de e-Legend Concept. De combinatie van een volledig elektrische auto met retrodesign bleek een gouden greep. Onlangs dook de e-Legend op bij het Concorso d’Eleganza in Italië en daar zien we de auto voor het eerst in beweging. Het interieur blijkt al even indrukwekkend als de buitenkant! De e-Legend is dan ook het Franse vooruitblik op de auto van de toekomst. Peugeot wil zijn hele wagenpark elektrificeren en zet later dit jaar de eerste stap met de e-208, die u kunt bestellen bij ActivLease.

Klassieke looks

De Peugeot e-Legend is volledig elektrisch en zelfrijdend. Het soort auto dat in de nabije toekomst de norm moet worden: zonder stuurhandelingen, brullende motoren of vervuilende uitlaatgassen. Peugeot wil bewijzen dat er desondanks ruimte blijft voor emotie. De Fransen hebben een prachtige auto ontworpen die klassieke looks combineert met moderne snufjes zoals LED-verlichting en digitale oppervlakken. En dat misstaat niet tussen de aanwezige klassiekers en supercars.

In het filmpje hieronder mag YouTuber Supercar Blondie als eerste ter wereld in de Peugeot e-Legend rijden en het hightech interieur ontdekken. We zijn toch een beetje jaloers.

Autonome rijstand

De Peugeot e-Legend heeft een interieur dat zich volledig aanpast op basis van de gekozen rijstand. In de autonome modus wordt het stuur weggeklapt en verandert het dashboard in een enorm breedbeeldscherm, zodat de bestuurder meer kan ontspannen. Het zou niet misstaan in een James Bond film! Natuurlijk is er ook een modus voor wie liever zelf rijdt. De e-Legend levert dan een waanzinnig vermogen van 463 pk - meer dan de nieuwe Porsche 911 - en sprint van 0 naar 100 km/u in minder dan vier seconden.

Elektrische Peugeot leasen bij ActivLease

Peugeot heeft helaas geen plannen om de e-Legend in productie te nemen maar het toont wel hun ambitie als het gaat om elektrische en zelfrijdende auto’s. Later dit jaar zet Peugeot de eerste stap naar elektrificatie met de Peugeot e-208 en u kunt hem binnenkort leasen met 4 procent bijtelling bij ActivLease! Als expert in elektrische auto’s hebben wij een breed aanbod dat u online kunt bekijken.

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogVideo: Peugeot e-Legend in actie. Volledig elek...