ActivLease
085 - 90 229 29

Home>Informatie>Autolease blog>Volkswagen wil elektrische auto's produceren op...

Volkswagen wil elektrische auto's produceren op 16 locaties in 2022

21-03-2018

Volkswagen wil elektrische auto's produceren op 16 locaties in 2022

Roadmap E noemen de Duitsers het plan om Volkswagen toekomst klaar te maken voor de elektrische omslag. U kon reeds lezen op ActivLease hoe ambitieus het Volkswagen concern is om de markt voor elektrische auto’s te bedienen. Het nieuwe plan doet daar nog een schepje bovenop, Volkswagen gaat van 3 naar 16 locaties waar het elektrische auto’s wil produceren. De uitbreiding zal voltooid zijn in 2022 en is noodzakelijk om de 80 verschillende elektrische modellen in 2025 te produceren. U kan reeds de Volkswagen e-up en Volkswagen e-Golf leasen bij ActivLease en profiteren van de vriendelijke bijtelling van vier procent.

80 elektrische modellen in 2025

CEO van de Volkswagen Group, Matthias Müller, zei in een verklaring dat ze alles op alles hebben gezet om Roadmap E de afgelopen maanden te implementeren. Het Duitse concern gaat in 2025 de productie van elektrische auto’s verhogen naar drie miljoen stuks per jaar. Dat is dan nodig voor een gevarieerde range van 80 elektrische modellen, die u natuurlijk dan kan leasen bij ActivLease.

Voor dit uiterst ambitieuze plan hebben de Duitsers reeds partnerships gesloten met batterijproducenten in Europa en China. Totale waarde van deze contracten bedraagt thans twintig miljard euro.

Volkswagen Vizzion

Volkswagen Vizzion en de ID familie

ActivLease verwacht dit jaar reeds negen nieuwe elektrische auto’s van het Volkswagen concern. Veelbelovende modellen zijn de Audi e-tron, de Porsche Mission E, maar ook de totaal nieuwe Volkswagen Vizzion. Het is een lid van de Volkswagen ID familie, die zal bestaan uit volledig anders ontworpen Volkswagen modellen.

Elektrisch leasen? Vriendelijke bijtelling? Vraag een leaseofferte aan bij ActivLease

Volkswagen blijft ook nog investeren in benzine en diesel maar elektrisch rijden is zonder enige twijfel de toekomst. ActivLease gelooft ook in de elektrische overstap, u kan daarom kiezen uit een grote voorraad elektrische modellen en profiteren van de vriendelijke bijtelling van vier procent. Onze vriendelijke lease experts berekenen een leaseofferte voor u uit en kunnen u helpen bij iedere stap naar elektrisch rijden. Wist u bijvoorbeeld dat u een laadstation kan bestellen bij ActivLease? Zo kan u uiterst gemakkelijk uw elektrische auto opladen op eigen terrein. Kies voor de elektrische overstap. Kies voor ActivLease.

Bron: Duurzaam Bedrijfsleven

Relevante artikelen

Compacte SUV Volkswagen T-Cross vanaf voorjaar 2019 in Nederland

01-11-2018 | Volkswagen heeft eindelijk een antwoord op de immer populaire Renault Captur en ze...

Lees verder

Eerste Volkswagen T-Cross teaserafbeelding

04-07-2018 | Volkswagen gaat komende herfst de Volkswagen T-Cross onthullen. Deze kleine crosso...

Lees verder

Volkswagen Touareg 2018 testrit video. Lease hem bij ActivLease!

08-06-2018 | De nieuwe Volkswagen Touareg leasen kan vandaag nog bij ActivLease. Maar wat vinde...

Lees verder

De Volkswagen T-Roc kan u vanaf 2020 leasen als cabriolet-SUV bij ActivLease

30-03-2018 | Volkswagen wil zijn SUV-aanbod de komende jaren uitbreiden en heeft bekendgemaakt...

Lees verder