ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10
085 - 90 229 29

HomeInformatieAutolease blogVolvo XC40 'overtreft alle verwachtingen', Volv...

Volvo XC40 'overtreft alle verwachtingen', Volvo breidt productie uit

11-07-2018

Volvo XC40 'overtreft alle verwachtingen', Volvo breidt productie uit

De Volvo XC40 is de nieuwste SUV van Volvo en tevens één van de populairste leaseauto’s van dit moment. De SUV werd onlangs door Europese journalisten bekroond tot Auto van het Jaar en is sindsdien niet meer weg te denken. Het model is zelfs zo succesvol dat Volvo de productie in zijn fabrieken gaat uitbreiden. ActivLease is uw Volvo leaseintermediair. We hebben nog een beperkt aantal Volvo XC40 modellen uit voorraad leverbaar!

Volvo XC40 overtreft de verwachtingen

De nieuwe XC40 is zeer gewild en dat heeft ertoe geleid dat Volvo inmiddels bijna 80.000 orders heet binnengekregen. “Het succes van de Volvo XC40 heeft zelfs onze hoogste verwachtingen overtroffen,” zegt Volvo CEO Hakan Samuelsson. Reden genoeg om de productie van de compacte SUV op te schroeven. Volvo breidt de werkzaamheden in het Belgische Gent uit en opent zelfs een nieuwe fabriek in China. De keuze voor China is een logische, want het land staat bekend als ’s werelds grootste afzetmarkt voor elektrische auto’s.

Volvo XC40 SUV

Elektrische XC40

De Volvo XC40 is gebouwd op het CMA-platform, een basis waarop Volvo veel andere varianten en modellen kan ontwikkelen. Ook de eerste leaseauto van zustermerk Lynk & Co maakt er gebruik van. Deze flexibele basis moet ertoe leiden dat omstreeks 2025 de helft van alle nieuwe Volvo auto’s een elektrische aandrijving heeft. De Volvo XC40 wordt de allereerste volledig elektrische Volvo. Het model komt eerst nog beschikbaar als plug-in hybride. Goed nieuws voor leaserijders, want u kan de XC40 straks leasen met vier procent bijtelling bij ActivLease.

Volvo XC40 leasen doet u bij ActivLease

De Volvo XC40 kan u reeds leasen bij ActivLease met verschillende motoren. U kan daarbij kiezen uit drie uitvoeringen die de nadruk leggen op comfort, sportiviteit en luxe. Onze vriendelijke medewerkers zijn specialist in Volvo leasing en berekenen graag een persoonlijke leaseofferte voor u. Als Volvo leaseintermediair hebben we uiteraard nog veel meer Volvo auto’s die u kan leasen uit voorraad. Bekijk ons aanbod en vraag een leaseofferte aan bij ActivLease!

Bron: Volvo Car Nederland

Tags
Volvo
Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Elmar Slokker
Ferdy van der Craats
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogVolvo XC40 'overtreft alle verwachtingen', Volv...