ActivLease
100% van onze klanten beveelt ons aan
9.5/10

HomeInformatieAutolease blogAudi toont eerste beelden van Q4 e-tron, volled...

Audi toont eerste beelden van Q4 e-tron, volledig elektrische SUV

14-02-2019

Audi toont eerste beelden van Q4 e-tron, volledig elektrische SUV

Audi schud in hoog tempo elektrische auto’s uit de mouw en vandaag is weer een nieuw model aan de beurt. Het Duitse merk toont de eerste schetsen van een volledig elektrische SUV die voorlopig Audi Q4 e-tron concept heet. Het studiemodel is de vierde EV van Audi en valt vooral op door zijn bijzondere vormgeving. Op de beursvloer van Genève krijgen we meer te zien van deze auto. Ondertussen is Audi bezig de eerste Audi e-tron exemplaren te leveren in Nederland. Wilt u ook elektrisch rijden in een Audi? Vraag uw Audi e-tron leaseofferte aan bij ActivLease!

Coupé-achtige SUV

De Q4 e-tron concept is volgens Audi een compacte SUV. En bovendien volledig elektrisch. Als we de schetsen bekijken zien we een coupé-achtige auto met aflopende daklijn, forse wielen en de inmiddels bekende voorkant met enorme grille en LED-koplampen. Daarnaast is het interieur opvallend. Audi kiest hier net als bij de Q8 en de e-tron voor een dashboard vol elektronica. Het infotainmentscherm is gericht naar de bestuurder, die ook nog een digitaal scherm voor zijn of haar neus heeft. Wellicht levert Audi net als bij de e-tron virtuele zijspiegels, die de traditionele zijspiegels kunnen vervangen. Over de accu, actieradius en prijs van de Audi Q4 e-tron is nog niets bekend.

Audi Q4 e-tron concept

Audi Q4 e-tron interieur

Eind 2020 op de markt

We hoeven niet lang te wachten op echte beelden van de Audi Q4 e-tron. Het conceptmodel staat namelijk al in de schijnwerpers op de aankomende autoshow van Genève. Een productiemodel van de Q4 e-tron komt volgens Audi eind 2020 of begin 2021 op de markt. Maar het elektro offensief van Audi barst dit jaar al los. Pakt u even het telraam erbij? Dit jaar kunt u de e-tron en e-tron Sportback leasen. Volgend jaar komen de Duitsers met de indrukwekkende e-tron GT. En in de tussentijd moet een kleinere e-tron SUV opduiken. Wij hopen ook nog op een compacte stadsauto, dan is het elektro-gamma van Audi nagenoeg compleet.

Alles over elektrisch Audi rijden bij ActivLease

Audi komt de komende jaren met een heel nieuw wagenpark van geëlektrificeerde leaseauto’s. Dat is goed nieuws, want elektrisch rijden in een Audi wordt zo steeds aantrekkelijker. Momenteel kunt u bij ActivLease al een leaseofferte aanvragen voor de Audi e-tron. Wij zijn specialist in elektrisch leasen en verzorgen graag voor u een voorstel op maat! Volgende maand verwachten we meer details over de e-tron GT en e-tron Sportback, dus blijf onze nieuwspagina goed volgen.

Bron: Audi Newsroom

Waarom ActivLease
  • Merk onafhankelijk leasen
  • Transparant
  • Altijd een alternatief
  • Altijd de beste deal
  • Online maar toch persoonlijk
Patrick van Heijningen
Ferdy van der Craats
Fabian Heijligers
Vragen? Neem contact met ons op!
Wij helpen u graag verder.

HomeInformatieAutolease blogAudi toont eerste beelden van Q4 e-tron, volled...